Mosh Craciun Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 ma intereseaza o placa de sunet externa pt ipad air. ideea e sa trimit in master LR un track stereo si in auxiliar un track de click. practic o placa de sunet cu 3 iesiri. a folosit cineva asa ceva?
Adi M Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 N-am folosit, dar îți prezint niște variante de la prietenul Google: Apogee Duet 2 IN x 4 OUT Site de accesorii audio externe pt iPad Alt site... Sînt convins că ți-ar prinde mai bine o experiență personală a cuiva, dar poate te ajută și astea.
vektor Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 avaudiosys.ro au interfete pentru ipad. Daca au si ce cauti tu, nu stiu.
gtrmike Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 In principiu poti conecta orice placa pe USB prin Camera Connection Kit. Unele dau insa rateuri...
Mosh Craciun Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Sînt convins că ți-ar prinde mai bine o experiență personală a cuiva, dar poate te ajută și astea. cam de asta asa avea nevoie. stiu ca sunt dar ar fi interesant sa imi zica cineva care a avut ocazia sa foloseasca.
Recommended Posts