chris_27 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Am facut o proba cu telefonul sa vad cum suna...Ma bantuia piesa asta de cativa ani.... Mi-a facut si mare placere sa cant pe noua mea achizitie Yamha se116.Cate un instrument nou,ne mai da pofta de cantat http://www.youtube.com/watch?v=mSej9PuOlq8&feature=youtu.be 6
alinu_tau Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Mama, da in ce ai bagat chitara aia? In radioul din bucatarie?
ramurel Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Mişto, bro ! Cate un instrument nou,ne mai da pofta de cantat Aici ai zis-o ! Uneori îţi mai trebe' un boost dintr-ăsta, nu-i numa' de G.A.S. vorba... S-o cânţi cu plăcere ! . 1
chris_27 Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Mama, da in ce ai bagat chitara aia? In radioul din bucatarie? He he....in realitate da!...este o statie foarte mica de chitara care o am in bucatarie...E buna acolo...nu sti cand ai nevoie )))
alinu_tau Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 (edited) Piesa asta nu era la "Cantarea Romaniei"? Daca te "bantuie" cum zici, inseamna ca trebuia sa fii in parlament, sau primar cel putin la un orasel sau o comuna mai rasarita, sau poate un bogat om de afaceri si sa sponsorizezi o echipa de fotbal ... Si sa controlezi cel putin o televiziune, nu sa te chinui sa te filmezi cu telefonul in bucatarie si sa postezi pe yutub Edited February 25, 2014 by alinu_tau
chris_27 Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Piesa asta nu era la "Cantarea Romaniei"? Daca te "bantuie" cum zici, inseamna ca trebuia sa fii in parlament, sau primar cel putin la un orasel sau o comuna mai rasarita, sau poate un bogat om de afaceri si sa sponsorizezi o echipa de fotbal ... Si sa controlezi cel putin o televiziune, nu sa te chinui sa te filmezi cu telefonul in bucatarie si sa postezi pe yutub Piesa ma bantuia in sensul ca imi doream sa o cant.Imi cer scuze!Nu găsesc legătura între ce am înregistrat eu aici si "politica ,sponsor ,om de afaceri ....??? La naiba ))) cooomplicat pt mine la ora asta ...poate ca ti-a plăcut ce am tras dar o fi greu sa scri ...de exemplu..."fain bro" ) sau ..."nu Imi place" Nu?
Recommended Posts