panda Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 sant curios cati dintre d-tra au auzit cum suna un asemena amplificator.va asigur ca este o experienta inedita!2 canale[overdrive si clean]fx.loop paralel si serial cu reglaj pe fiecare canal,4 si 8 ohm,slave out,midi in si midi out,foot sw.final 2xel84 in paralel clasa A. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Presupun ca nu foarte multi au auzit cum suna, asa ca ar fi de dorit ca, pe langa poze, care trebuie sa recunosc ca arata bine, sa pui si niste sample, eventual in paralel cu sample de la un amp de referinta mai cunoscut, ca sa ne putem face o idee despre ceea ce poate. Ce i-as reprosa la o prima vedere e lipsa unui master volume, dar asta e un fix de-al meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panda Posted February 22, 2014 Author Share Posted February 22, 2014 multumesc pt aprecieri;nu am pus un master volum pt ca fiecare canal are asa ceva.din experienta proprie am constatat ca orice potentiometru in plus schimba ceva in rau si nu in bine.cel mai important lucru la acest amp este dinamica iesita din comun,si nu tonul care este pana la urma chestie de gust.pe de alta parte nu sant fan sampler pt ca nu are cum sa reflecte in nici un caz realitatea,cu toate ca am la dispozitie un studio profesional.dinamica si viteza mare de raspuns cred ca pot fi doar probate in "live" asa ca cine doreste este bine venit.dan iliescu care are un asemenea amp, spune ca nu a auzit asa un clean pana acum.de altfel cred ca fiind un profesionist ,ar putea sa posteze lucruri pertinante.o sa-l rog sa va impartaseasca impresiile personale,dar repet,proba live este cea mai concludenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratza_sb Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Chiar dacă un sample nu reflectă realitatea, e de multe ori suficient pentru a avea o idee. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts