Alexandru Anton Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Salut! Caut trupa de metal, power,thrash,heavy, sau hard rock. Ca aptitudini puteti auzi aici si . Toate cele bune! Pace voua
patryktanase Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Salut. Un chitarist disponibil ai aici . Daca esti interesat, trimite-mi un pm.
Steve Stevens Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Salut, Suntem trupa KMLeon, cantam un gen de rock melodic gen Nightwish, am iesit la ceva cantari prin cluburi, obtinand un feedback pozitiv de la public. Trupa este compusa din vocal, chitarist, pianist, basist si tobar. (acum nu mai avem tobar...) Avem sala noastra de repetitii, in sediul unei firme, unde putem si trage muzica, deci programul de repetitii este in functie de nevoi... Am atasat aici niste mostre: https://www.youtube....h?v=F8r8jGa_UvE Astept parerea ta la clorhexin@yahoo.com.
Alexandru Anton Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Up! Up! Up! Nu mai are lumea nevoie de tobari? )
izzy123 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Salut, anunutul tau suna foarte interesant si eu sunt adept al heavy metalului si as fii incantat sa vrbim odata despre preferintele fiecaruia. facebook.ul meu este Paunescu Marius acolo putem vorbi mai multe. o seara buna!
Recommended Posts