www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

patryktanase

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Epiphone Les Paul Standard, Marshall Avt 50.

patryktanase's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Gasit ! se poate inchide. Multumesc rgc !!
  2. Yo! Suntem 2 baieti, chitara si voce, in cautare de tobar si basist pentru a forma o trupa de rapcore combinat cu nu-metal, funk si alternative---->Hardcore groovy shit, basically. Ca influente avem rage against the machine ( obviously ), limp bizkit, fun lovin' criminals, cypress hill, KORN, 311, S.O.A.D si muuuuuuulte altele. Cautam oameni pasionati, seriosi si cu skill decent emoticon smile Avem 22, respectiv 23 de ani Contact : https://www.facebook.com/tanase.patryk.7 https://www.facebook.com/profile.php… Nu fiti timizi ! Pace
  3. UP-UP-UP. Schimb cu interfata audio pt pc + eventuala diferenta din partea mea
  4. Pret: 80 lei Localitate: Bucuresti Contact: patryktanase@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi http://olx.ro/oferta/pedala-de-distors-pt-chitara-behringer-od300-ID4fon0.html Pedala este ca noua. Schimb cu interfata audio sau cu micro-amp.
  5. Pret: 90 Localitate: Bucuresti Contact: 0724851564 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb cu interfata audio pt Pc. Pretul este usor negociabil http://olx.ro/oferta/interfata-audio-ipod-iphone-ipad-ik-multimedia-amplitube-irig-ID4fnrK.html
  6. Salutare! Suntem o trupa de hard rock/rock alternativ recent infiintata in cautare de basist. Dorim sa ne concentram mai mult pe compozitii proprii si mai putin (spre deloc) pe cover'uri . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe mail/messenger : patryktanase@yahoo.com ; andreibluesrock@yahoo.com Am uitat sa specific, suntem din Bucuresti.
  7. common people!!! bas si tobe. Am mult timp si chef de cantat..
  8. Prima mea chitara electrica a fost un harley benton, o copie a gibsonului lp. Nu am fost multumit de ea, suna ca o vasla cu corzi . Daca vrei sa-ti cumperi o chitara electrca low cost, te-as sfatui sa arunci un ochi pe modelele firmelor squier si epiphone. Chiar si modelele low end (squier bullet strat si epiphone lp special II), setate bine, suna decent.
  9. Salut. Un chitarist disponibil ai aici . Daca esti interesat, trimite-mi un pm.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.