www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Zoom G3X


davu rck
 Share

Recommended Posts

Ce parere aveti de zoom g3x??

Are tonuri bune de metal ?

Poti canta live cu el sau nu te ajuta footswitchurile .

Initial vroiam un line 6 pod hd 500 , dar mi se pare cam scump si inca nu cred ca merita sa imi iau unul asa de inteligent .

Adik s-ar compara cu un line 6 ?

Ce pareri aveti despre el ?

Link to comment
Share on other sites

Vezi cã a fãcut userul 'mnezau acum ceva vreme o recenzie destul de stufoasã la Zoom G3, aceeași chestie cu G3X-ul, numai cã fãrã pedalã. O gãsești aici, poate te ajutã cu ceva: http://forums.rgc.ro/topic/89033-zoom-g3/

 

Eventual, dacã te hotãrãști sã îl iei, poate revii pe-aici cu niște pãreri despre el, ºi pe mine mã intereseazã exact acelaºi model.

Edited by mike_KidLazy
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Am un G3x, si nu e rau deloc. Eu nu cant metal, dar poti incerca pe el tot ce doresti, rabdare sa ai. Nu are aux in, deci nu-l poti folosi impreuna cu un pod sau mp3 player, dar poate asta nu e o problema pt tine. Ca orice procesor, trebuie sa te straduiesti putin sa obtii sunetul dorit, dar alftfel sunt chiar bune, mai bune efectele decat amp-urile. Asa ca rabdare. Ca toate procesoarele din multele efecte, multe sunt ciudate si greu folosibile de catre un utilizator mediu. Efectele de distors mi se par cele mai bune, modellingul este mai slab deca la de ex. Digitech RP355 (pe care il am de asemenea). O combinatie a celor doua ( distorsul de la Zoom si amp-urile si modellingul de la Digitech) ar fi excelenta. Cine are rabdare le poate combina. :) in termeni de usurinta in exploatare, G3X mi se pare mult mai flexibil decat Digitech, mai ales ca poti aranja efectele in ce pozitie doresti. In cazul RP 355 nu poti. Totusi pana la urma depinde de gustul fiecaruia. Daca nu esti un tone freak, ai rabdare, nu esti un super muzician de succes cu bani multi si pretentii pe masura, la banii care ii platesti pe el are un raport calitate pret foarte bun. Eu il recomand.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.