www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

davu rck

Active Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    bucuresti

Other Information

  • Gear
    Fender standard stratocaster HSS , Fender mustang 2,Boss Ds 2 Turbo Distortion , Chitara clasica Hora Reghin Regun.

davu rck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Ms !!! Cred ca m-as descurca si live cu el
  2. Ce parere aveti de zoom g3x?? Are tonuri bune de metal ? Poti canta live cu el sau nu te ajuta footswitchurile . Initial vroiam un line 6 pod hd 500 , dar mi se pare cam scump si inca nu cred ca merita sa imi iau unul asa de inteligent . Adik s-ar compara cu un line 6 ? Ce pareri aveti despre el ?
  3. SE incepe cu chitara clasica sau acustica . http://magazinulrapsodia.ro/chitare/clasice/chitara-clasica-eco-silver-nuc-4-4-hora-reghin Daca vrei clasica cumpara-ti hora nu fender sau altele . http://guitarshop.ro/chitara-acustica-squier-sa-105_p638.html asta e acustica.
  4. http://www.thomann.de/ro/ibanez_grg150dxbbkf.htm http://www.thomann.de/ro/ibanez_grg170dx_bkn_bundle_2.htm Pe thomann sunt mult mai ieftine .Si te costa 30 de euro transportul.Nu stiu dc vrei neaparat ibanez .Chitarele Ibanez care sunt bune incep de la 1500 ron .E ok si grg170dx. Amp: Poti sa iei ceva cu efecte incorporate. http://www.thomann.de/ro/line6_spider_iv_75112.htm la ista nu prea iti mai trebuie procesor . http://www.thomann.de/ro/line6_spider_iv_30.htm poti sa te joci cu efectele pana iti iei procesor .Sunt ok efectele de pe el. Procesor : http://www.thomann.de/ro/line6_pod_hd.htm http://www.thomann.de/ro/zoom_g3x.htm AHHHHH iar nu m-am uitat la data . Ohooooo 2006 suntem in 2014.
  5. Vrei esp ? La http://www.muzicastore.ro/ sau http://www.thomann.de/ro/index.html?gclid=CMnLzIeZrZMCFQsnuwodNzZoaw.
  6. Mai bine iti iei o acustica , e mai bine sa inveti pe acustica inatai decat pe electrica. Un set de chitara electrica ar fi ok pt tine. http://guitarshop.ro/chitara-electrica-new-squier-electric-pack-affinity-strat-hss-with-g-dec-junior-amp_p2159.html Chitara este ok pt un incepator , humbucker , doze pasive , tremolo , amp de 15 W, efecte , ritmuri de tobe .Ai tot ce iti trebuie in set curea ,cablu ... Daca ar fi sa iti iei o acustica sau electro-acustica : http://guitarshop.ro/chitara-acustica-fender-cd-100-acustica_p56.html http://guitarshop.ro/chitara-acustica-fender-cd-60ce-electro-acustica_p52.html si amp http://guitarshop.ro/amplificator-chitara-electro-acustica-fender-acoustasonic-15-combo_p2691.html.
  7. Mai bine te duci intr-un magazin de muzica si probezi mai multe chitare vezi cum sunt ... Nu te obliga nimeni sa iei chitara din magazin,vezi care iti place si o iei sh.
  8. Pai 1000 lei e si pe guitarshop .Dc sa o cumpere sh cand noua costa tot atat.
  9. Ms gata m-am decis o sa merg pe podul 500.Daca iau ceva sa iau ceva bun pt multi ani.
  10. TI-am raspuns la topicul de ieri. Kurt cobain folosea chitare cu forma jaguar - mustang - jag stang SI stratocaster. Daca vrei ceva cumpara divizia mai ieftina de la fender (squier). Gen squier modified jaguar sau un strat. http://guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-vintage-modified-jaguar_p1450.html Uita-te pe topicul de ieri.
  11. La HD Desktop pot sa pun un footswitch ? Ca maine s-ar putea sa imi comand . Per total .... Cu 300 pot sa fac 2 lanturi ? Ma grabesc ca sa am idee.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.