www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

davu rck

Active Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by davu rck

  1. Ms !!! Cred ca m-as descurca si live cu el
  2. Ce parere aveti de zoom g3x?? Are tonuri bune de metal ? Poti canta live cu el sau nu te ajuta footswitchurile . Initial vroiam un line 6 pod hd 500 , dar mi se pare cam scump si inca nu cred ca merita sa imi iau unul asa de inteligent . Adik s-ar compara cu un line 6 ? Ce pareri aveti despre el ?
  3. SE incepe cu chitara clasica sau acustica . http://magazinulrapsodia.ro/chitare/clasice/chitara-clasica-eco-silver-nuc-4-4-hora-reghin Daca vrei clasica cumpara-ti hora nu fender sau altele . http://guitarshop.ro/chitara-acustica-squier-sa-105_p638.html asta e acustica.
  4. http://www.thomann.de/ro/ibanez_grg150dxbbkf.htm http://www.thomann.de/ro/ibanez_grg170dx_bkn_bundle_2.htm Pe thomann sunt mult mai ieftine .Si te costa 30 de euro transportul.Nu stiu dc vrei neaparat ibanez .Chitarele Ibanez care sunt bune incep de la 1500 ron .E ok si grg170dx. Amp: Poti sa iei ceva cu efecte incorporate. http://www.thomann.de/ro/line6_spider_iv_75112.htm la ista nu prea iti mai trebuie procesor . http://www.thomann.de/ro/line6_spider_iv_30.htm poti sa te joci cu efectele pana iti iei procesor .Sunt ok efectele de pe el. Procesor : http://www.thomann.de/ro/line6_pod_hd.htm http://www.thomann.de/ro/zoom_g3x.htm AHHHHH iar nu m-am uitat la data . Ohooooo 2006 suntem in 2014.
  5. Vrei esp ? La http://www.muzicastore.ro/ sau http://www.thomann.de/ro/index.html?gclid=CMnLzIeZrZMCFQsnuwodNzZoaw.
  6. Mai bine iti iei o acustica , e mai bine sa inveti pe acustica inatai decat pe electrica. Un set de chitara electrica ar fi ok pt tine. http://guitarshop.ro/chitara-electrica-new-squier-electric-pack-affinity-strat-hss-with-g-dec-junior-amp_p2159.html Chitara este ok pt un incepator , humbucker , doze pasive , tremolo , amp de 15 W, efecte , ritmuri de tobe .Ai tot ce iti trebuie in set curea ,cablu ... Daca ar fi sa iti iei o acustica sau electro-acustica : http://guitarshop.ro/chitara-acustica-fender-cd-100-acustica_p56.html http://guitarshop.ro/chitara-acustica-fender-cd-60ce-electro-acustica_p52.html si amp http://guitarshop.ro/amplificator-chitara-electro-acustica-fender-acoustasonic-15-combo_p2691.html.
  7. Mai bine te duci intr-un magazin de muzica si probezi mai multe chitare vezi cum sunt ... Nu te obliga nimeni sa iei chitara din magazin,vezi care iti place si o iei sh.
  8. Pai 1000 lei e si pe guitarshop .Dc sa o cumpere sh cand noua costa tot atat.
  9. Ms gata m-am decis o sa merg pe podul 500.Daca iau ceva sa iau ceva bun pt multi ani.
  10. TI-am raspuns la topicul de ieri. Kurt cobain folosea chitare cu forma jaguar - mustang - jag stang SI stratocaster. Daca vrei ceva cumpara divizia mai ieftina de la fender (squier). Gen squier modified jaguar sau un strat. http://guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-vintage-modified-jaguar_p1450.html Uita-te pe topicul de ieri.
  11. La HD Desktop pot sa pun un footswitch ? Ca maine s-ar putea sa imi comand . Per total .... Cu 300 pot sa fac 2 lanturi ? Ma grabesc ca sa am idee.
  12. Ms baieti !! Mai am o intrebare cum e cu thomann ? Garantia ? Transportul ?
  13. http://www.youtube.com/watch?v=0HRC_kMDOms adik cu hd 300-400 nu pot pune 2 ampuri si 2 lanturi de efecte simultan ?
  14. Eu cred ca imi este suficient hd 300 . Pe mine ma intereaza tonurile de metal , chorus , flanger ,reverb si un noise gate . Asta momentan . Merita un podhd 300 sau mai bine strang pt un 400? .Podul hd 500 mi se pare prea scump pt ce am eu nevoie . Eu as vrea sa il iau din romania .NU de pethomann sau altele ca mi-e frica . http://www.avaudiosys.ro/Line-6-POD-HD300--4--4139.html http://www.avaudiosys.ro/Line-6-POD-HD400--4--4140.html Cat e pe thomann transportul ? Si cum e cu garantia ?
  15. Pai si daca trebuie sa cant undeva live cum fac. Asa mai bine imi iau pod farm 2.0. ziceam din gama pod hd 300-400-500
  16. Intrebare : E chiar asa de mare intre pod hd 300-400-500. Adik ar fi ok pod hd 300 .Difera asa de mult de 400 si 500. Care sa mi-l iau , as opta pt 300 ca e mai ieftin si pe mine ma intereseaza doar efectele si recording
  17. Eu nu cred, ca boss ds 1-2 este cheia soundului.
  18. Sincer sa fiu si eu mi-am ales echipamentul tot dupa sunetul grunge .Si eu sunt inebunit dupa nirvana . De obicei kurt cobain folosea chitare fender . Maxim 1500 lei. MMMMMMM. Eu am un boss ds 2 dar nu e sunetul de nirvana.Kurt cobain folosea tot boss ds 1 sau 2 dar era altfel pedala .Nu era ca asta care se fabrica acum , alt sunet. Chitarele fender jaguar sau mustang , jag-stang erau preferatele . Eu te-as sfatuii sa iti iei ceva de pe forum . Eu am un fender standard stratocaster si pot spune ca se apropie foarte mult de sunetul nirvana . http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-vintage-modified-strat-hss_p44.html http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-standard-fat-stratocaster-hss_p42.html http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-vintage-modified-jaguar_p1450.html http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-classic-vibe-stratocaster-60s_p586.html asta e o chitara foarte buna din punctul meu de vedere. AMP. Ceva mai simplu ,sa nu ai nevoie de pedale si sa stii sa umblii de prima data. http://www.guitarshop.ro/amplificator-chitara-line-6-spider-iv-15_p2906.html http://www.guitarshop.ro/amplificator-chitara-fender-mustang-i-v-2-20w_p2648.html Eu am fender mustang 2 . Sunt multumit de el, dar se poate mai mult. Eu as merge pe Line 6 . Ramane sa alegi tu.
  19. Am inceput sa strang bani pt un procesor line 6 pod hd 500 sau hd 400 . Nu as vrea sa il iau din romania pt ca sunt destul de scumpe in tara. Ma gandeam la thomann dar din cate vad au doar pod hd 500.As fi vrut un hd 400. Ma puteti ajuta cu niste siteuri straine , dar care sa nu coste transportul foarte mult [aprox 100 lei ]. Va multumesc!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.