edymusic Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Salut...am luat ban pe shoutbox.Vreau sa stiu de ce?
Septi Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) Pentru ca ai facut reclama blogului tau. "am facut un mic blog, pentru chitaristii incepatori...pot sa pun link-ul aici ?" nu ai asteptat un raspuns si ai pus direct link-ul. Chiar daca pe blog faci reclama la acest forum, nu e ok sa faci reclama pe chat. Daca nu ma insel link-ul era acesta? http://chitaristi-amatori.totalh.net/ Edited January 2, 2014 by Septi
fixxxer_metalhead Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) un ban ai primit deja. multumeste-te cu ala, nemultumitului i se ia darul oricum e vorba din batrani ca e bine sa incepi anul cu un ban in buzunar, sa poarte noroc tot anul! Edited January 2, 2014 by fixxxer_metalhead 1
Andu Dementu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 un ban ai primit deja. multumeste-te cu ala, nemultumitului i se ia darul oricum e vorba din batrani ca e bine sa incepi anul cu un ban in buzunar, sa poarte noroc tot anul! )
edymusic Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Serios acum.Un administrator, va rog frumos, vreau si eu unban.Promit ca nu mai fac reclama!
edymusic Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 oke...atunci puteti sa ma banati de tot...nu am ce sa mai caut pe aici...daca toata lumea ma ia la misto...adio si numai bine!
Septi Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 @edymusic, eventual trimite un P.M. unui moderator si poate rezolvi cumva, nu e necesar sa iti iei "jucariile si sa pleci" pentru asta. Spun asta intr-un mod total neironic.
edymusic Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Daca imi zici tu vreu moderator oricum...vad ca nu sunt dorit..puteti inchide topicul.eu v-am pupat!
fixxxer_metalhead Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 papa, ai fost un dulce! nu tranti usa, ca pica serverul! 2
Cognek Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) fane azi esti tropical rau... edymusic... bre adminii de pe rgc cred ca-l au ca model pe "indianu talpa iute"... te-au prins asta e... La mine merge chestia cu "un fleac... m-au ciuruit" ...au aruncat astia cu ban-ii in mine ca la nunta tata... si pe forum si pe chat si pe langa... viata-i buna... bagi bumbac si iese lana... Nu-i mare bai sa-ti sara maioneza. Edited January 2, 2014 by Cognek 2
Recommended Posts