www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Kingsley Harlot Tube Overdrive


bandibalog

Recommended Posts

Excelent, totusi plescaitul ala mi se pare iritant, din ce cauza apare?

Acel efect se numeste "transient" si-ti indica faptul ca sunetul este in faza , de la inceputul pana la sfarsitul unui ciclu sinusoidal . Asta da si calitatea clean-ului acestui amplificator De fapt se aude tot , inclusiv lovitura penei , ceea ce, ...asa trebuie sa fie .

Edited by ggg
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fkingsleyamplifiers.com%2Fproducts%2Fpricing%2F&ei=sgXFUrfMM4OuygODt4LgCw&usg=AFQjCNGQ02uOlNOnsHjTuIRgT9YEPHGoIg

- sunt multi CHITARISTI care-si doresc acel "plescait" si nu numai, din pacate ptr. multi dintre acestia pretul ramane unul tabu( Two Rock custom reverb e alt exemplu din multitudinea de "boutiq-uri")

- din fericire, talentul unora dintre AA (artizani autohtoni), fac posibila realizarea unor astfel de amplif."plescaitoare", pretul fiind mult mai accesibil, mai apropiat de rezultatul "economiei" mioritice.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

... seamana oarecum cu sunetul pe care-l faci cand misti degetele pe corzi, doar ca e din amplificare, se poate sa fie de la tehnica?si sa atinga intentionat?sau gresit?

Este din cauza tehnicii,cu certitudine dar si amplificatorul este important pt ca face posibila redarea cu fideliltate a tot ceea ce capteaza doza. Dupa cum spunea si Bandi , Simon este un chitarist tehnic si de mare bun simt .

Un chitarist care controleaza foarte bine mana dreapta si sincronizeaza foarte bine cu nota atacata de mana stanga , va obtine acel sunet . Un astfel de chitarist are tendinta sa loveasca puternic cu pana si sa aiba o percutie atat de puternica cu mana stanga , incat sa se auda si "scartaitul" corzii pe fret . Asta se poate observa si cu chitara neamplificata .

Un astfel de amplificator , precum cel indicat in acest topic , permite chitaristului sa modeleze sunetul in functie de cum lucreaza cu mainile . Din punctul meu de vedere , este foarte important acest aspect .

Edited by ggg
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.