killer24 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Dupa cum spune si titlul noi suntem trupa The Strangers si cautam oameni pentru cauza noastra. Mai exact: Andrei Rock - Lead Guitar and backing vocals Ciprian Iliescu - Lead vocals and rhythm guitar Marcu Marius - Drums, percussion Asadar, pentru a completa trupa avem nevoie de un basist si un clapar. Varsta este prea putin interesanta, criteriul principal fiind talentul la instrumentul respectiv. Nu vrem oameni mult prea avansati, ci oameni normali, oameni carora le place sa cante din suflet, oameni care chiar daca au un nivel mediu la instrument stiu ce inseamna muzica si ce presupune acest lucru. Acestea sunt lucrurile pe care ne bazam si le asteptam de la cei ce vor veni sa cante cu noi. Vrem devotament, pasiune, munca si seriozitate. Genul abordat este hard-rock / Glam Metal, influentele noastre fiind trupe ca : Bon Jovi, Aerosmith, Mr.Big, KISS, Guns and Roses, Europe, Steel Panther etc... Momentan membrii actuali ai trupei au instrumentele proprii, iar sala de repetitii este in constructii la momentul de fata. Cu putin ajutor din partea tuturor (o mana de ajutor nu neaaparat bani) putem termina sala pana la sfarsitul acestui an. Pentru partea de auditii am ales 3 piese de dificultate medie pe care sa le putem repeta. Mr. Big - Hold on little girl Bon Jovi - Always Guns and Roses - knocking on heaven's door Blues Jam la final Pentru doritorii care vor sa vina la clape pe langa Bon Jovi Always daca vor putem sa facem si un Aerosmith - I don't wanna miss a thing. Ca metoda de contact, puteti da reply aici (cine are chef de glume poate sta linistit in banca lui), PM sau puteti suna 0721857626 numarul meu de telefon. Best regards, Iliescu Ciprian Mihail
prospect Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 un bassist macar...care sa aiba bass si amp ...avem sala propie....
killer24 Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Macar bass sa aibe.....ii ofer eu niste PA-uri cu statie pentru amplificare pana ne putem permite sa punem bani sau sa-si cumpere el un amplificator
killer24 Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 UP basist si clapar Cine vrea sa ne auda si sa-si faca o idee despre cum cantam poate veni "La Pirati" in Bucuresti sambata seara dupa ora 20:00
killer24 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 UP pentru ultimul membru si anume CLAPAR. In rest am reusit sa-i strangem pe toti ceilalti...Haideti baieti ca nu-i greu..ne trebuie un om la clape destul de urgent, urmatorul concert fiind pe data de 15 ianuarie 2014 !!!! Sariti lume!
killer24 Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Avem nevoie de un chitarist ritm pentru concertul de pe data de 25 ianuarie. Cerinte de baza : 1. Sa fie pletos. 2. Sa poata invata (daca deja nu stie) piesele intr-un timp relativ scurt 3. Serios si dornic de munca. 4. Sa-i placa genul...daca va merge la concert presupun ca va si ramane in trupa ca membru permanent dupa UP!!!!!
killer24 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Multumim RGC, anuntul se poate inchide. Am gasit toti membrii Multumim pentru interesul acordat
killer24 Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Salutare colegi muzicieni. Trupa s-a decis asupra faptului ca avem nevoie mare de un clapar, deci sariti care stiti bate la un pian !
Pava Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 de cand se bate pianul? nu de alta dar am si eu unul acasa si ma cam enerveaza...
killer24 Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 In continuare postul este deschis pentru un clapar dornic de treaba
Recommended Posts