www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

killer24

Active Members
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by killer24

  1. Daca aveam timp liber si nu eram cu munca asta de *****...Recomand trupa ! Extraordinara. Nu ratati ocazia asta pentru ca e una la un milion. Spor la cautat baieti.
  2. La cat de bine l-a cantat Rod Stewart fata de predecesorii lui te face sa te duci cu gandul ca-i piesa lui ce-i drept Oricum, spor la cautat !
  3. Salut. Foarte tare ideea Iti trimit deja PM aici si mail
  4. Muzica sa fie frate' ce mai. Important e pornim de undeva ca vedem noi unde aterizam
  5. Daca iti plac astea poate impacam si capra si varza. Din ce-ai enumerat tu eu cred ca poate am putea face o combinatie de sunet thrash/agresiv si o voce in genul pantera (sunt destul de "rai" ca sa zic asa doar ca spre deosebire de cei enumerati de tine, Anselmo are o melodicitate care imi prieste cel putin mie ). Spune-mi daca ai fi interesat
  6. Tocmai pentru intrebari de genul n-am vrut sa dau detalii prea mari. Nu e un repros, dar vreau sa vad ce va place si voua. Eu pot canta de la blues la heavy metal (faptul ca-mi place cel mai mult zona hard-rock foarte bluesy e partea a doua). Sunt curios, voua ce va place? Ce-ati vrea sa cantati?
  7. Scuze, mare dreptate ai . Locatia este Bucuresti
  8. Salut, Caut oameni pentru a infiinta o trupa de rock. Sunt chitarist si vocalist. Cine este interesat sa dea un PM aici cu idei, propuneri, parerei etc
  9. Salut, Caut un compozitor care sa ma ajute pentru a crea 4 piese. Ca gen de referinta ar fi: Hard-Rock, Glam metal, 80's hair metal - trupe precum Whitesnake, Bon Jovi, Cinderella, Skidrow, Slaughter etc. Nu cred ca se poate pune problema de bani aici intrucat va fi un schimb reciproc de cunostinte. Eu imi voi impartasi cunostintele de muzician, iar cealalta persoana cunostintele de compozitie. As vrea sa fie ceva mai degraba interesant si placut decat ceva strict profesionist pe baza unei remuneratii. Astept PM daca cineva este interesat. Multumesc
  10. )) Chitarist available? Pe bune vorbesc serios ma bag la chitara daca vrei
  11. Meh....Ai dreacu sunteti voi astia Steve Vai-i nerecunoscuti ai planetei )) Vai de capu vostru ca sunteti degeaba....Daca muzica si aceste "studii muzicale" au vreo legatura ma duc si ma impusc. Muzica e o arta...in arta n-ai nevoie de studii..Altfel, de ce-ar mai fi arta si de ce s-ar presupune de originalitate daca inveti de la altul aceasta "originalitate"...pune mana pe chitara domnule si invata muzica. Ce esti tu se numeste instrumentist si nu muzician , daca pui inainte studiile si dupa aia originalitatea. Sunteti jalnici ca si oameni multi dintre voi, dar si mai jalnica e atitudinea de "wannabe rockstar"
  12. Rog sa imi fie dezactivat contul daca se poate...Se pare ca nu se poate face absolut nimic in tara asta de rahat. Cu tot respectul pe preferintele voastre si pe parerile voastre ostile. Sunteti niste mizerii de oameni cu atitudini de *****. Intreaga postare scrisa de mine in engleza nu voia sa faca altceva decat sa atraga anumiti indivizi,muzicieni, carora sa le placa ideea de role-play. Nu doar niste instrumentisti notorii, ci niste oameni care sa-si asume un rol si sa actioneze ca atare cu pasiune, devotament, creativitate etc. Daca absolut nimeni din tara asta imputita nu vrea sa foloseasca un limbaj adecvat si cauta peste tot numai sa bage bete in roate celor care vor sa faca ceva, nu-mi trebuie. Apelati la niste tertipuri de-a dreptul josnice, toti sunteti niste "invatacei" trecuti de un notoriu de facultate care au coaiele atat de sus in dreptul ochilor. Va credeti mari genii muzicale,literare,matematica, eventual puteti inventa si noi genuri muzicale, sau solutii de tratare pentru cancer dar toate NU ACUM ca N-AVETI TIMP ) Tot incerc de vreo 2-3 ani sa fac ceva frumos pe-aici nu numai grohaituri infecte sau ritmuri "excentrice" propuse de niste retardati mintal care au avut o revelatie in timp ce-si mestecau gumita (nu nu nu fumam ca-i rau, face rau la plamani si fumatorii ar trebui arsi pe rug pentru ca ne obliga sa fumam pasiv) si isi numarau posesiile. Dupa vorba unui mare roman sunteti doar niste "pisati in vant" , care vor sa se dea mari..Eventual voi sunteti tocilarii aia denaturati, striviti de mama natura spre a avea o fata cat mai pocita si aruncati la groapa de gunoi de catre societate deoarece nu se puteau maturiza si preferau sa-si tina amintirile in carti in loc de evenimente sau sentimente. Chiar rog administratorul acestui forum sa-mi stearga contul definitiv si irevocabil, eventual sa-mi dea si ban pe IP (daca stie ce presupune tehnica).
  13. Hey , ADIDAS (well...that's your highest IQ...the name of a shoe used by soccer players to kick a ball...Wouldn't be a difference if that ball was your own head..It's lighter) I really don't know you and certainly I don't owe you one dime for anything so what's this all about? Anger, hatred? My skills in using romanian language are far beyond your cave-man expectations and I can assure you that the above post is perfectly written. Maybe you should re-evaluate your proficiency in english language. It seems you have some flaws and jump right on to attacking some other people that simply want a band. Along the years I was quite curious to see what's inside this forum and I've seen on a rate of 80% nothing but older guys just like you, who want to be rock-stars: creating their own genres, and full of literal shit. So, mind your own business soccer boy and leave other people who strive for better alone. WE don't need your opinion. By the way: Nu te entuziasma prea tare, invata sa discerni, dar mai ales invata ca exista o conexiune statala intre creier si gura. Inainte de a-ti folosi gura (sau in cazul tau mainile), foloseste-ti creierul pentru a analiza situatia. Daca eu ti-as spune ca esti un agramat sau un analfabet nu cred ca ti-ar cadea bine la stomac. Si ca sa inchei...Vezi ca exista forumuri de vanzari pentru componente IT cum ar fi placile video si unitatile de PC.
  14. Despre ce fel de coveruri ar fi vorba ? As fi interesat ca si chitarist.
  15. This post is available once again ! The band needs its members
  16. Stiu. Asta este din pacate, voi continua cautarile pana gasesc Mereu am renuntat la jumatatea drumului, insa acum vreau sa caut pana ajung in pamant
  17. Momentan nimeni . nu prea se baga lumea. cica-i "prea vechi" deci.
  18. Super tare ! Uite o initiativa care ma bucura cel putin pe mine. Nu stiu de ce se tot ataca anumiti indivizi "p-aci prin gradina RGC", dar bravo creatorului posterului. Am vazut tot felul de comment-uri care de care mai indraznete: ca nu e original, ca nu e frumos, ca nu e detaliat, ca e vechi (asa se facea prin anii 90 cand n-aveai net) etc etc etc. Domnilor, cei mai guralivi pe-aici de ce sunteti suparati si foarte recalcitranti? Oare va roade in interior o invidie neagra ca nu v-a dat voua prin cap inaintea domnului sa faceti asa ceva? Oare nu va convine ca el macar incearca sa faca un banut cinstit ce-i drept (chiar daca nu-i pt buzunarele tuturor) si dumneavoastra stati si dati scroll printre comment-uri in timp ce va bate vantu-n calorifere? Stiti voi proverbul: "vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca-s acri" Hai lasati invidia si puneti osul la munca si voi ca nu va baga nimeni mancarea-n gura si nici nu va plateste chiria. Apropo daca ai timp si tot vrei sa-l vinzi (mai bate-l odata in creion frumos si e perfect pentru anumiti oameni)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.