ggg Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 (edited) E timpul sa-l chemam pe agent Mulder. Ok.Sunati-l neaparat sa vina si sa dezlege ...nedezlegata ! Edited December 3, 2013 by ggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Ok.Sunati-l neaparat sa vina si sa dezlege ...nedezlegata ! E ocupat, mestereste la sculi (Scully) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 intr-un articol din 2010 se precizeaza "Mihai Dinu, Radio Guerrilla: Radiourile de mainstream au scos tot ce e mai urât la iveală" http://www.realitatea.net/mihai-dinu-radio-guerrilla-radiourile-de-mainstream-au-scos-tot-ce-e-mai-urat-la-iveala_717066.html nu stiu cum dracu se intampla ca sistematic in tara asta la bani ajung doar nulitatile sau rau-voitorii, hotii, coruptii, abuzatorii de toate tipurile. si toti au un singur gand: dictatura, monopol ca sa castige doar ei, sa nu se ridice nimeni pe langa. drept care trag concluzia ca si in cazul asta tot asta trebuie sa fie. lucrurile sunt legate, orice ai face si oricat ai vrea sa discuti concentrat, focusat la obiect. exista conexiuni care duc la aceasta stare in Romania. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 nu stiu cum dracu se intampla ca sistematic in tara asta la bani ajung doar nulitatile sau rau-voitorii, hotii, coruptii, abuzatorii de toate tipurile. si toti au un singur gand: dictatura, monopol ca sa castige doar ei, sa nu se ridice nimeni pe langa. drept care trag concluzia ca si in cazul asta tot asta trebuie sa fie. lucrurile sunt legate, orice ai face si oricat ai vrea sa discuti concentrat, focusat la obiect. exista conexiuni care duc la aceasta stare in Romania. eh...hai sa nu pavel corutzinam...romanica importa forme fara fond de pe vremea lu Maiorescu, iar patternul nulitatior pe care le condamni nu e dospit "aici" pe malul dambovitei, ci importat dinafara si asimilat instant. Nu cred ca exista vreo conspiratie sau conexiuni malefice prin care sa se ridice numai artisti de *****...asta e cerinta pietei, astia-s oameni, asta e nivelul de cultura, etc. Trist, intr-adevar, iar atat timp cat oamenii din media ( patroni de ziare, posturi tv si de radio ) nu vor fi morali si pro-cultra ( wow...suna dubios, nu? ), piata Obor o sa se extinda pe toata suprafata tarii.( ultima propozitie am scris-o incruntat, cu un nod academic in gat si o grimasa de Crin Antonescu profund ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 si ce daca e dinafara? ii absolva cumva pe corupti, hoti, tradatori, nulitati etc de a fi fix asa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Nu-i absolva, categoric nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cognek Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Ce ***** de discutie... Vine unu, facebook, promovare, like, vot ... formatii tinere... Hop! ... ... Avalansa tata ... de la Hrubaru pana la femeia de serviciu care lucreaza acolo... ca aia, ca asa si pe dincolo. Ce mai urmeaza... oare tampitu de Huidu cand a aruncat cu mercedesu in saracii aia de oameni asculta Rock fm?... Cert e ca "roacker" mai tare ca Huidu nu o sa mai vedem... cine dracu mai face headbutt cu brazi... Rock fm are acoperire mai proasta decat un walkie talkie pentru copii. Avem noi un post, radio neptun sau ceva de genu... au astia momente cand baga niste muzica de sa-ti cada plombele. Mi-a dat domnu sa aud Buddy Guy la un post de radio din romania haha. Da in fine, eu nu ascult radio ca n-am de ce la noi aici... Vrei radio cand mergi cu masina?...laptop, stick vodafone (abonament decent) si eventual winamp sau ceva pe un post de radio din strainatate la calitate audio slaba ca sa fie treaba buna sa n-ai lag la headbang... pis pe el de rock fm... cu bolta si pietre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts