gtrmike Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Pret: 150 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiSe vinde dozã Artec humbucker în format de SIngle Coil - Artec Hot Rail Humbucker Pickup for Stratocaster nouã, nemontatã. Preț FIX 150 lei - prețul e mai mic decât prețul din Marea Britanie (de unde a sosit) inclusiv transportul. Deci nu scade. Culoare neagrã. Dual Blade Alnico Magnet Increased output and greater sustain, Output - 11.5k Orice comentarii sau contactãri: PM
'mnezău Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/Artec-HOT-RAIL-single-humbucker-pick-up-11-9k-Ohms-P48-/140673462761?pt=UK_Guitar_Accessories&var=&hash=item20c0cab1e9
gtrmike Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Exact preţul de pe ebay la care se adaugă transportul şi depăşeşte 200 lei. Deci preţul meu e corect. Cat despre confuzii, nu ştiu decât că majoritatea sunt chinezării. Am luat-o pentru mine, dar am primit altceva mai bun între timp. Poate o vrea cineva, la un preţ mai mic decât am dat eu, deşi e nemontată. Atât. Restul comentariilor, rog PM după cum am precizat mai sus, dar pare să nu fi fost destul de clar. Mulţumesc.
gtrmike Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Dacă are cineva nevoie de dea se poate negocia. Scade preţul la 120 lei.
Recommended Posts