Guest Beda Bogdan Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Salut, Am o mica placa audio Behringer UG102 care se conecteaza prin USB la calculator si care ma ajuta sa exersez in conditii ok cat de cat. Problema este ca in ea intra si boxele si ma cam deranjeaza ca de fiecare data trebuie sa scot boxele din spatele calculatorului si sa le bag in placa. Exista vreo solutie sa pot conecta aceleasi boxe si la placa de sunet si la PC in acelasi timp (un fel de switch, ceva) ? Cam care ar fi costurile ? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Nu ştiu ce program foloseşti pentru practică, dar ai posibilitatea de a seta ca ieşirea sunetului să se facă prin placa internă a calculatorului şi doar intrarea prin UG. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 nu poti sa folosesti doar bergenbierul ca si palca audio pt output? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Am avut placa, nu poti sa folosesti deodata si un program vst pentru chitara, si sa si auzi un backing track din winamp sau youtube. si nu le poti da nici separat, Da disable la toate inafara de behringer apoi deschide vst-ul, iti poti insera un backing track in cubase/reaper si se aud simultan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Beda Bogdan Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 (edited) Am avut placa, nu poti sa folosesti deodata si un program vst pentru chitara, si sa si auzi un backing track din winamp sau youtube. si nu le poti da nici separat, Da disable la toate inafara de behringer apoi deschide vst-ul, iti poti insera un backing track in cubase/reaper si se aud simultan. Folosesc Guitar Rig 5, cu backing track ma descurc, pe mine ma deranjeaza ca trebuie sa frec in fiecare zi boxele ba in calculator, ba in placa de sunet, sa ma bag in spatele biroului etc. . nu poti sa folosesti doar bergenbierul ca si palca audio pt output? Se aude ceva si din calculator pe output-ul de la Behringer, dar se aude mai incet Nu ştiu ce program foloseşti pentru practică, dar ai posibilitatea de a seta ca ieşirea sunetului să se facă prin placa internă a calculatorului şi doar intrarea prin UG. . Din ce am citit eu, cu placa asta nu se poate sa faci ce ai sugerat tu... Multumesc pentru raspunsuri Edited October 30, 2013 by Beda Bogdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Oancea Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Dai click dreapta pe iconita de volum de langa ceas, Playback si Recording devices, si selectezi tu cum vrei. Iti dai intrarea de pe placa Bheringer, iar iesirea pe placa pc-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts