Airhead Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Salutare, Pentru alimentarea diferitelor pedale pe care le-am avut, am folosit un alimentator in comutatie de 9v/0,5A si au functionat fara probleme. Insa mentiunea "in comutatie" de fiecare data imi da neliniste. Va rog sa ma linistiti ca totul este okay, sunt pe cale sa cumpar o pedala mai scumpa si nu as vrea sa o stric folosind o sursa nepotrivita. Multumesc. Dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Ca să fie potrivite pentru aplicații audio, orice sursă trebuie să fie suficient filtrată (și stabilizată). Sunt SMPS-uri care satisfac cu brio aceste standarde și altele care nu. Același lucru poate fi spus și despre surse liniare, deci nu e nimic intrinsec care le face mai mult sau mai puțin potrivite pentru pedale (vai, ce aliterație am făcut!). Sunt multe surse în comutație specific proiectate pentru alimentarea pedalelor (1 SPOT, PSA-120S etc.). Dacă nu ai avut probleme cu alimentatorul tău până acum, poți avea încredere în el și în viitor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capitanul_Nam Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Poveste lunga spusa scurt : atata timp cat pedala ta (noua) este alimentata tot la 9V(fix, nu 12, nu 7.5, nu radical din pi) si cere sub 500mA, esti in siguranta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts