Guest andreiflaviu Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Salut si bine v`am gasit. Sunt nou pe forum, as dori sa aflu pareri legate de vocea mea pentru ca de la apropiati..e alta situatie . asadar piesa...in asteptarea sfaturilor, criticilor, etc..cu multumiri ain t no sunshine.mp3
produs de cluj Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 vocea pare ok. interpretarea e putin prea... folk. lipseste blues-ul din interpretarea ta. mai trage-i o dubla.
Guest andreiflaviu Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 multumesc..nu ti se pare ca e un pic pe nas cantata? uneori mai am tendinta, dar incerc sa ma corectez. inregistrarea e facuta de ceva timp, cu o chitara destul de...in fine. altcineva?
produs de cluj Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 nu suna nazal. suna ok ce scule ai folosit? microfon... placa sunet...
Guest andreiflaviu Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 microfon de calculator, chitara cu 12 corzi transformata intr`una cu 6 de prin `70 si ceva..placa de sunet de la un laptop ce nici macar nu are stereo nu stiu exact ce e..
Guest andreiflaviu Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 alte pareri? astept cu interes, multumesc
iulia_i Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 uite mie imi pare putin pe nas... asta cu interpretarea folk care-i problema? si eu prefer blues-ul, dar tine de ce iti iese tie din suflet/gatlej, cant-o cum vrei! parca as prefera sa fie vocea mai fluida asa un pic, cand zici refrenul pare putin sacadat.
Recommended Posts