ValeChitara Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) Atat de serios incat nu a specificat la ce canta ," )", ce varsta are, ce experienta are, a fost greu sa scrie ceva intr-un anunt si a mai si scris gresit un cuvant din titlu (eu nu am auzit de cuvantul "amu"). Bafta in gasirea membrilor pe care ii cauti! Edited October 1, 2013 by ValeChitara
Crypto Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 "amu" este un arhaism din zona Moldovei. Înseamnă "acum", "în clipa asta", "în acest moment". Ciudat că mai apare în 2013, dar asta este Bullshit, prima si singura oara cand am auzit "amu" fiind folosit a fost de la un tip transferat din Maramures. * precizez folosit in vorbire, nu scris. 1
Jiganie Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 "amu" este si-n ardeal, nu-i problema! si..omu cauta de f multa vreme, incat deja multi care urmaresc 'scena' stiu despre ce e vorba; eu unul banuiam ca o sa fie vreo melodie care imi place
drummerandrew Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 in primul rand vale are dreptate: bat la tobe si am 23 de ani. experienta de scena nu prea, doar cateva concerte mici. In al doilea rand, daca vreti sa tineti un seminar asupra gramaticii romanesti, deschideti-va un topic separat va rog.
drummerandrew Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 yeah yeah...you're right:)) anyway cineva interesat?
Recommended Posts