www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Exemplu de Ukulele:

Super cantec, super chitarist :):)

Am incercat si eu sa cant pe un Ukulele acum catva timp, insa nu am reusit mare lucru :)

(corzile erau prea departate).

:(

Posted

Exemplu de Ukulele:

Super cantec, super chitarist :(:)

Am incercat si eu sa cant pe un Ukulele acum catva timp, insa nu am reusit mare lucru B)

(corzile erau prea departate).

;)

wooooow :) that dude is gooooooooood.. :)

Posted

eu sunt amator de ukulele si am studiat piata sa vad de care sa imi cumpar.inca nu am cantat pe una insa diferenta fata de chitara nu e foarte mare> ukulele sunt de mai multe feluri soprano, bariton,etc... de exemplu bariton se acordeaza ca primele 4 corzi de chitara,desi unii prefera sa le acordeze in open tuning.daca sunteti amatori de metale grele , nu-si are sensul un uke ,insa poti canta acorduri si dupa cum ati vazut si alt fel de muzica unul din avantajele al unui uke e ca il poti lua cu tine oriunde in geanta .din pacate un uke ieftin nu o sa sune ca si cel care l-ati vazut pe youtube, care costa cateva sute de dolari.alte videori cu uke , mai bluesy. care mie imi plac foarte mult:

http://www.youtube.com/watch?v=P7WFUav0ig8

http://www.youtube.com/watch?v=MLW_AtnyAdw

• 1 year later...
  • 2 years later...
Guest ciprian_d
Posted

pace!!...de vreo trei zile al si eu un ukulele. e practic o jucarie cum spunea cineva mai sus. am modelul tenor. deciacordajul e A D F# si B. incep sama descurc.

merita!!! in fine ca toti rad de mine cand ma vad. ditamai omul cu o chitara nici cat bratul !!!

Guest JeeFo
Posted (edited)

au multe melodii facute calumea tipii :)

Edited by JeeFo