Alex Gibson Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Tocmai mi-am achizitionat o chitara noua iata informatiile. - Nume echipament - Jackson DKMG - Pret - 3450 Lei - De la cine / De unde a fost cumparat - Guitarshop.ro - Caracteristici - Doze : Humbucker Active , EMG 81 , EMG 85 Tremolo : Floyd Rose Forma corpului : Dinky/Soloist Lemn : De trandafir Knobs : 1 Volum , 1 Ton Made in Japan. - Cum suna / Cum se comporta - Imi place foarte mult cum suna,e exact stilul meu,are un atac genial pe piesele metal,nu scoate sunete gen scartaituri sau zgarieturi,e curat atat pe clean cat si pe distorsion. - Parti bune / Parti rele - Sunt multumit de tot inafara de faptul ca nu difera tonul de la o doza la alta,e aproape aceeasi. - Impresie generala - Momentan e foarte buna chitara pentru mine,imi place,pe stil metallica,megadeth etc. suna grozav. Scuzati-ma ca nu am postat mai multe informatii , momentan e ceea ce stiu de la chitara.. eventual am sa revin cu comentarii. Iata niste poze.
'mnezău Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Scuzati-ma ca nu am postat mai multe informatii , momentan e ceea ce cred că stiu de la chitara.. eventual am sa revin cu comentarii. Am reparat. Lemn : De trandafir De palisandru.
Dimitriyus Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Felicitari. Daca urmareai mica publicitate puteai sa ti-o cumperi de aici http://forums.rgc.ro/topic/78325-jackson-dkmg-dinky-cu-doze-active/page__p__722676#entry722676
Recommended Posts