vaxe Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Salut! Intrebare: ce model de strat (de la fender) are neck-ul cel mai ''slim"? Ma intereseaza atat d.p.d.v. al distantei dintre varful curburii (din spate) si tastiera (partea din fata) , cat si latimea la nut respectiv la ultima tasta, eventual si raza de curbura a tastierei.. PS: Daca exprimarea nu a fost chiar cea mai buna, sau considerati ca trebuia formulata altfel, va rog sa interveniti direct, fara abateri (prea) mari de la subiect! PS la PS: Va rog sa nu poluati topicul cu raspunsuri de genul: "cauta pe site-ul X, Y, Google, etc, etc', deoarece asta a fost una din cauzele din care am pus intrebarea aici, pe forum! Multumesc!
Blackthorn Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Nu stiu de cel mai, dar subtire mi s-a parut griful de la Squire Classic Vibe, mai ales cel de la 50's Stratocaster 1
sam Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) cauta pe google !!!! Ce s-ar fi facut fara raspunsul tau... Oare chiar nu puteti sa va abtineti? Edited September 16, 2013 by sam 4
Recommended Posts