calin96 Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Salut dupa cum spune si titlul am inceput sa am probleme cu vocea,fumez de 2 ani dar putin aprox 10 tigari pe saptamana si de la un timp am impresia ca a inceput sa mi se schimbe vocea adica parca s-a ingrosat si cam zgarie,nu mai pot atinge note inalte,nici inainte nu puteam dar acum.. intr-un cuvant s-a schimbat putin.Exista ceva care sa "curete" corzile vocale? P.S m-am lasat de fumat si de baut bere ) P.P.S am 17 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnMetal Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Stai linistit, ai 17 ani. O sa se mai schimbe chiar, pana pe la 18-19, indiferent daca fumezi sau nu. Treaba e sa te adaptezi si sa scoti din vocea pe care o ai ce-i mai bun. Noroc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulia_i Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 pai daca ai doar 17 ani cred ca mai degraba ti se ingroasa vocea de la natura, nu de la tigari (nu ca alea ti-ar face bine... ) vezi daca poti atinge note mai joase decat inainte, atunci e clar ca ti s-a 'dus' vocea mai jos din cauza schimbarilor de la mama natura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ink Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 daca nu canti genrui metal cu growl etc.. n-ai o problema pentru tigari , 17 de ani e tineri , vocea tine o sa schimbe iulia si ionutz a spus adevarat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts