www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

JohnMetal

Active Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by JohnMetal

 1. Salut! Hai la Brasov! Am o trupa de metal. Nr meu: 0755496612
 2. Salut! Nu te-ai mutat cumva in Brasov? Nr meu: 0755496612
 3. Caut un tobar in Brasov pentru un proiect stoner rock. Nu am pretentii la experienta, ma intereseaza ca omul sa vrea sa bata. Nu intentionez sa fac vreun album, vreau doar sa ne fecem o gasca cu care sa cantam live. Contact: 0720904213 Noroc!
 4. Am versiunea neagra. E cel mai bun de pe piata. Spor la vanzare!
 5. Am ampul asta acasa, luat de curand. E pe p*la lui frate, merita fiecare leut. Spor la vanzare!
 6. Pret: 150 RON Localitate: Brasov Contact: 0720904213 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara acustica Delson 4/4. În stare bună, eu o folosesc la cântări de cabană. Preț negociabil, poze la cerere. Vorbim prin mesaje sau aici.
 7. Preturi foarte mici pentru ce scule vinzi. Spor la vanzare!
 8. Vand Peavey Bandit 112 80W Pret negociabil: 500 RON Tel. 0720904213 Ampul e facut pe tranzistori si are 80 W rms. Bineinteles, built like a tank, reverb pe arc, difuzor de 12" si tuna ca volum. Are un clean curat, un overdrive cremos si crunchy si poate fi folosit foarte bine pentru repetitii si pt live, de preferat cu un efect de distors bun daca vrei sa canti ceva rautati. Il dau pentru ca am trecut pe bass, nu l-am folosit decat de cateva ori cat am avut chitara si acum nu imi mai trebuie. Noroc!
 9. Am acelasi model. Foarte simplu de folosit, precis si foarte fain>)) Spor la vanzare!
 10. Am acelasi model, culoare Vintage Sunburst. Un sound cald si o actiune faina tare. Spor la vanzare!
 11. Salut! Iti pot da la schimb un DS-2. M-am plictisit de el. Ce zici?
 12. Am un big muff si pot sa spun ca e *****. Imi cer scuze pentru limbajul academic licentios, dar asta e descrierea sound-ului pe scurt. Succes, poate gasesi una!
 13. un procesor bun, l-am avut si e foarte bun mai ales folosit prin laptop spor la vanzare!
 14. Pret: 500 RON Localitate: Brasov Contact: 0720904213 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! A venit vremea sa-l dau, caci nu-l folosesc. Sta saracu intr-un colt degeaba si se pune praful pe el. La fel de degeaba. Are 80 W, built like a tank si tuna ca volum. Reverb pe arc, iar calitatea clean-ului e adevarata. E facut pe tranzistori, cunoscatorii stiu despre ce e vorba. Nu are difuzor Blue Marvel/ Celestion sau alta fiță, dar sunt dispus sa-l pun langa orice alt amplificator asemanator cu difuzor fiță, fara nicio problema, ca stiu ce poate. Pretul nu este negociabil. Toate cele bune!
 15. Pedala s-a dat. A plecat spre Cluj. Multumesc RGC!
 16. Pret: 0 RON Localitate: Brasov Contact: 0720904213 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! Dupa cum am spus in titlu, dau o pedala de noise gate pe degeaba. Eu nu am fost multumit de ea, am vandut-o, apoi am luat-o inapoi. E buna pentru exercitiu, pentru a-ti face o idee cam ce poate sa faca o astfel de pedala. In principiu, prioritar va fi cine este din Brasov. Daca nu e nimeni, primul care ma contacteaza o primeste. Cantareala faina!
 17. Salut, eu n-as face schimbu asta in locul tau. Eu am un big Muff si suna de ma omoara. Am auzit un mt-2 live si nu m-a impresionat deloc. Spor la vanzare!
 18. Salut. Am 200 ron. Pot sa-ti dau atat pe chitara si platesc si transportul.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.