Alex Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 Am facut belea la mate, sper sa iau peste 9... A fost misto tare, subiecte usoare, f. f. multa inspiratie Macar maine la Fizica sa fie la fel ca la Filosofie o scot eu la capat. Doamne ajuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 Haha, m-am intors de la fizica. Subiecte nasoale dar a fost misto in clasa, f. multa inspiratie din nou. Belea. Mai e doar o zi, Filosofia mortii, sa speram ca nu e nimic grav maine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razz Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 am auzit de la colegi ca fizica o fost foarte nasoala...... si chiar si aia buni au cam belit-o aco , pe pagina 2 , problema aia cu rezistoru ala o fost nasoala rau, ; aia cu greutatea si cu scandura ai facut-o ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 are cineva un scanner sa vad si eu subiectele ? mate 1 si fizica 1 ma intereseaza ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 am auzit de la colegi ca fizica o fost foarte nasoala...... si chiar si aia buni au cam belit-o aco , pe pagina 2 , problema aia cu rezistoru ala o fost nasoala rau, ;aia cu greutatea si cu scandura ai facut-o ??? 11285[/snapback] Da a fost nasol. Problema cu scandura am busit-o toti din clasa... Eu invatasem Mecanica si Electricitate dar din cauza ca toata clasa facea Termodinamica m-am axat si eu tot pe Termo. Apropo, la filosofie au fost cam nasoale subiectele pt. mine ca erau majoritatea din cele 2 capitole pe care nu le invatasem, dar am facut rost de o ciorna si cu ce am mai dezvoltat eu am facut decent. Nu cred ca iau note prea mari la Fizica si Filosofie totusi, am analizat mai mult si mi-am dat seama ca am busit ceva chestii. Vedem poimane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razz Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 oare se publica pe net ??? rezultatele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 Da, se vor afisa, maine seara cel tarziu. Oricum, am luat 8.69, o nota decenta avand in vedere ca m-am ars cu un 6 la oral... Notele mele : Romana oral : 6 Romana scris : 9.10 Engleza oral : 10 Matematica : 9.75 Fizica : 8.80 Filosofie : 8.50 Ma bucur ca am reusit sa iau 10 la englezza si 9.10 la romana scris, astea chiar is luate pe meritul meu. La mate, fizica si filosofie s-a mers pe metoda "xerox". Nu luam eu 9.75 la mate nici daca ma impuscai, dar am fost in clasa cu cei mai buni din liceu la mate si ... va dati voi seama. Is f. multi cu note ca ale mele, dar sunt si mai norocosi ca au luat 10 la orale si au dat sport si au luat tot 10, deci au peste 9.50 media generala toti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ionutz Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Bravo! Bafta si la facultate acu! Unde vrei sa dai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Merci. Vreau sa dau la Media la Regie film. Am admitere acusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marina Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 bine ca ati scapat in sfarsit de bac!!!sper ca ati scapat cu bine si acum va urez multa bafta la admitere!!!!bine ca am scapta si eu in sfarsit pt ca mama mea este profa de fizica si sincer nu mai suportam.... asa ca: good luck duck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Ma asteptam sa se umple topicul asta...Chiar asa,mai copii? cum l-ati luat,ati si fugit la mare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Hehe, nu prea cred c-au fugit la mare ci la meditatii ca ii ajunge admiterea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Io am avut o medie de 8.46, dar am depus contestatie, mama lor de nesimtiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest King_Diamond Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 io am avut media 8.91 si dau la medicina oricum nu-mi trebe media dar sa vad ce fac la examen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 bafta bafta bafta poate mai da cineva p-aci la poli ca e lipsa de instrumentisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 poate mai da cineva p-aci la poli ca e lipsa de instrumentisti 11787[/snapback] Pai si-asa e greu sa fii chitarist in ziua de azi... cu poli pe cap iti vine sa-ti iei campii. De ce crezi ca nu-s instrumentisti la poli Cosule? I-a mancat iti spun io... spiritul lor inca mai bantuie prin EC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 shhh sa nu ii speriem pe astia micii :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Auzi auzi, adica ce vrei sa zici ca nu sunt instrumentisti buni prin poli a?? Eu ce sunt? La poli in general dau o gramada de maniaci care nu vor avea legatura cu arta si cu placerea de a tine in brate o chitara... cel putin asa sta pe la automatica... in rest cred ca-i si mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 nu n-am zis asta am zis ca sunt prea putini. ditai universitatea si nu-s decat cativa. rusine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ionutz Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Pe la mine e invers la electronica. Nu sunt multi care au ce cauta la poli. Mai bine se duceau unii din ei la litere, filosofie si conservator... la noi asa, ingineri multilateral dezvoltati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Hehe, si la automatica e la fel sa stii... adica sunt o gramada care au intrat pe bursa si care n-au nici o legatura... habar n-au si mai sunt si dastia cu examen care iar n-au nici o legatura... oricum programa este de cacao peste tot.. ce pot spune, Traiasca Romania si sistemul ei de educatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted July 16, 2005 Author Share Posted July 16, 2005 (edited) Io am avut o medie de 8.46, dar am depus contestatie, mama lor de nesimtiti. 11762[/snapback] Eu am avut 8.69 si mi se pare o medie decenta. Ma rog, eu oricum eram pregatit sa nu iau foarte mult avand in vedere ca la prima proba (romana oral) m-am dus naibii cu un 6. Edited July 16, 2005 by cearny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladxus Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 bafta bafta bafta poate mai da cineva p-aci la poli ca e lipsa de instrumentisti 11787[/snapback] Inca unul aici. (la Autamatica si calulatoare). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 cred ca-s mai multi intrumentisti la Poli decat la ASE de exemplu. deshi io sunt de la ase... ps: da-ti pe la ce facultati va place(va urez succes si sa intrati), numa intrumentisti sa fim mai multi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 Fratilor am reusit sa intru la Universitatea Media la Regie film. Ce bucuros sunt, era prima alegere si am reusit sa ma bag pe felie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts