QuaryO Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Salut, doresc sa-mi schimb doza stock, la Fleabass Street, e una fara denumire, cred ceva foarte prost, ca la sunet nu e cam, bun, facut dupa tipul EMG 35. Intrebarea e, ce doza im recomandati, pentru FleaBass, fara sa tai sau sa modific ceva estetic din bass. Merci. Apropo, e posibil undeva de gasit Pickguard?
QuaryO Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 @andrei. Nu incape o doza de MM, trebuie sa fac, niste taieturi a lemnului e putin mai mare. Am gasit ceva pe Duncan(basslines) care e replacement emg35hz. Pe activ.
BlocK Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Ce nu îți place la cum sună acum și la ce te aștepți de la o eventuală viitoare doză? 1
QuaryO Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 @BlocK, In primul rind, nu imi place sunetul, comparativ cu modele mai scumpe Fleabass, + am probleme cu regulatorul de sunet si de tone, (are un foshnet) si nu face contact precis. Vreau alt sunet.
Velicu Radu Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Acel fosnet nu vine din doza ci din niste potentioemtre ieftine. Inainte sa te hotarasti sa iti schimbi doza trece basul prin mana unui electronist. Garantat cu niste poturi de calitate un alt condensator pe ton si o ecranare buna sunetul se va schimba sigur. Legat de pikguard ai putea sa incerci sa iti faci unul dintr-un plastic mai teapan.
Alecu Fnv Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 In acelasi housing de la EMG 35HZ cum zici tu mai sus mai incape si EMG DC, TW, CS(toate active, btw) si cred ca si EMG P si J (doze P sau J in housing de asta mare). Cred ca si Bartolini si Nordstrand fac doze pe dimensiunilea astea. Eu am pe al meu Spector doua EMG 40HZ si planuiesc(?) sa le schimb cu EMG DC in neck si EMG CS in bridge. Deci nu pre' recomand eu HZ.
mohsin123 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 vektor: yes. puteau adapta si ei scenariul, cartea e doar introspectie, au incercat sa faca si filmul la fel, dar au reusit sa umple de ridicol momentele cheie
Recommended Posts