www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

QuaryO

Newcomers
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About QuaryO

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Chisinau, Moldova

Other Information

 • Band
  - Fara Nume
 • Gear
  FleaBass StreetBass
  Ovation Celebrity Mid-Bowl Cutaway (Made in Korea)
 1. QuaryO

  Acoustic Pareri, Epiphone Ej-200?

  Deci in privinta la chitara, am is roar preferintele jumbo cut cutaway. Problema nu e in forma, dar in confortul de care am nevoie la interpretare. Cine a vrut a inteles.
 2. ok, voi urma, pe forumurile xbass, dupa care imi fac alegerea.
 3. QuaryO

  Acoustic Pareri, Epiphone Ej-200?

  eu zic, ca vreau jumbo, nu un dreadnought. Vreau mai micutza. Si am uitat sa mentionez, sa fie cutaway, ma mai uitam la gretsch jumbo, cu fishman in privinta la doze chitara are 2 doze NanoFlex si NanoMag.
 4. Salutare, baietii, am degind degraba sa-mi procur un compressor pentru bass, deci, am ramas la 2 variante care mi-a placut dar nu am gasit pe internet "Vs" una cu alta, pedalele sunt MarkBass Compressore sau MXR M87, ambele sunt la pret asemanator, la care totusi sa ma opresc? Merci:)
 5. Salut, se incep sarbatorile, si preturile foarte misto scad, am Ovation Celebrity Korea (MidBowl) si as vrea sa procur inca o acoustica, dar sa fie anume Jumbo acoustic normal. Deci, la prima faza mi-am ales un ibanez, dar nu mi-a placut deloc sunetul pickup-ului, si am vazut oferta de top pe Thomann cu, Epiphone EJ-200CE, si cind am auzit demo-urile ma lasat destul de entuziasmat. Deci, vreau sa aflu daca isi merita banii in jur de 300eur noua? Vreau sa aflu feedback-uri si anume cum se clarifica dozele si pickup si coil. Merci, aniticipat:)
 6. QuaryO

  Ce Chitara Are Nicu Covaci?

  Nop, asa tip de chitara e ceva vechi si tare fain am si eu una. http://www.jolana.eu/diamant.html doar ca la el e de generatie veche, sunt modificari de knob-uri si de multe chestii
 7. QuaryO

  Fleabass, Doza Noua.

  @BlocK, In primul rind, nu imi place sunetul, comparativ cu modele mai scumpe Fleabass, + am probleme cu regulatorul de sunet si de tone, (are un foshnet) si nu face contact precis. Vreau alt sunet.
 8. QuaryO

  Fleabass, Doza Noua.

  @andrei. Nu incape o doza de MM, trebuie sa fac, niste taieturi a lemnului e putin mai mare. Am gasit ceva pe Duncan(basslines) care e replacement emg35hz. Pe activ.
 9. QuaryO

  Fleabass, Doza Noua.

  Salut, doresc sa-mi schimb doza stock, la Fleabass Street, e una fara denumire, cred ceva foarte prost, ca la sunet nu e cam, bun, facut dupa tipul EMG 35. Intrebarea e, ce doza im recomandati, pentru FleaBass, fara sa tai sau sa modific ceva estetic din bass. Merci. Apropo, e posibil undeva de gasit Pickguard?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.