www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alecu Fnv

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Liviu Teodorescu, Ioana Ignat, Days of Confusion, The Thirteenth Sun, EX-The Dignity Complex
  • Gear
    Dingwall ABZ 6
    Elixir Strings
    Spectraflex X Flex
    Darkglass Hyper Luminal
    DOD Meatbox
    Darkglass X7
    Two Notes Torpedo C.A.B. M
    Moog Sub Phatty
    Neural DSP Parallax
    Neural DSP Plini
    Mac Mini 2018
    Audient iD14
    Dynaudio BM5a Mk II
    beyerdynamic DT-990 Pro
    Audio Technica ATH-M50
    Logic Pro X
    Final Cut Pro

Recent Profile Visitors

13542 profile views

Alecu Fnv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. După cum spune titlul, vreau să cumpăr o pedală Boss OC-2 Nu mă intereseaza clone, copii sau alte variante asemănatoare Prețul se negociază în functie de starea pedalei
  2. Salut, Noi cautam chitarist pentru trupa lui Liviu Teodorescu si m-am gandit ca unii dintre voi ar putea fi interesati. Mai multe detalii in poza atasata. Mersi.
  3. Pret: 2600 Localitate: Brasov Contact: 0727690173 Link producator: Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Basul are urme de uzura pe finish, vizibile in poze. A fost modificat preampul pe doua baterii (18v) in loc de una (9v). Jackul a fost deasemenea schimbat cu unul nou de catre fostul proprietar. Il dau pentru ca vreau sa imi iau Dingwall, eu cantand in Drop G#. Nu schimb cu absolut nimic inafara de un Dingwall. Nu ma grabesc deloc sa il dau. Pretul nu este negociabil cel putin deocamdata. Pentru orice detalii, puteti sa-mi dati mesaj privat sau astept un telefon la numarul 0727690173 (Vodafone). Oricine vrea sa-l vada/auda/testeze, va astept cu mare drag la concertele The Dignity Complex.
  4. Desigur, doar sa ma anunti inainte.
  5. 3000 de lei. Schimb cu iPad 2 3G, Ibanez SR305/405/505/605 sau Shure SE215. Evident cu diferenta.
  6. M-a sunat un domn Sambata si am prapadit numarul. Il rog sa ma mai sune odata.
  7. Daca ajungi tu prin Brasov sau Bacau, sau daca ajung eu prin Bucuresti, vorbim. Ai alta idee ?
  8. 2800 de lei saptamana aceasta.
  9. De azi sunt deschis la schimburi + / - cash.
  10. Suna bine tare. Squier VM 70, in special cele natur sunt cunoscute ca basuri super bune. Investitia e mai mult decat buna.
  11. Buna ziua, Vand o pereche de monitoare, evident cele din titlu, la pretul de 1350 RON, putin negociabil, incat acestea sunt ca noi, fiind foarte putin folosite. Schimb DOAR cu chitare bass + o eventuala diferenta de la mine. De preferat: Squier VM 70's Jazz sau Ibanez SR500/600.
  12. Pret: 3000 RON Localitate: Comanesti Contact: 0749680093 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Buna ziua, Cum spune si titlul, doresc sa vand al meu Spector Rebop 5 DLX (2008, facut in Cehia). Basul este acelasi care a fost la vanzare aici cat si pe alte forumuri pana in aceasta vara. O prima poza cu basul o aveti mai jos. Basul se prezinta bine din punct de vedere estetic, de asemenea fiind recent schimbate jackul si trecuta electronica pe 18v(mai mult headroom). Cine stie, cunoaste, basul suna turbat de bine. Nu accept schimburi iar pretul nu este negociabil. Multumesc, o zi buna.
  13. As fi interesat. Mai este valabil anuntul ?
  14. Si acuma ca sa-ti dai seama ce prostie ai mai zis, MSRP-ul e 500$, dupa spusele tale, iar calculat la cursul BNR de astazi iese ~1625 de Lei. Sincer e exagerat de mare pretul cerut de tine. Bafta la vanzare.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.