Popular Post vincso Posted August 1, 2013 Popular Post Posted August 1, 2013 (edited) Este o piesa 100 la % compusa de mine - in Sound-ul si stilul lui Satriani. ( cel putin asta am incercat ) . Urmeaza ca sa va convingeti daca asa este. Auditie placuta. Edited August 1, 2013 by vincso 10
AddRien Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Îmi place cum a ieșit, bravo! Ai putea posta backingtrack-ul făcut de tine? Mi-ai făcut poftă... LE Creația e creație, trebuie respectată. Nu e niciun bai dacă alegi să nu postezi backingul!
vincso Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Nu este nicio problema sa postez backing trackul. Poate mai face unul - altul cate o varianta a piesei. Ar fi o treaba interesanta. Uite :Backing track- Ghost of satriani.mp3 Succes.
Capitanul_Nam Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Beton ! Si asta vine din partea unui om care nu e mare fan Satriani.
Deenman Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Excelent, ia legatura cu astia din Cluj ca nu e distanta asa mare, oricat de limitat timp ai avea sunt sigur ca te poti integra intr-o trupa. Zic asta pentru ca-i mare pacat sa te limitezi la cantatul din pasiune doar acasa!
vincso Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 Vad ca a prins mai bine piesa decat ma asteptam. Multumesc pt feedbackuri. PS: Daca cumva careva a avut chef sa faca ceva pe backingul postat de mine, as fi curios sa ascult ce a iesit. Puteti posta linistit aici.
vincso Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Nu a facut nimeni, nimic pe backing track? Postati linistit daca aveti ceva idei pe tema asta. As fi tare curios cu s-a mai abordat linia muzicala ?.</.,./../?>
vincso Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Haidati fratilor cu improvizatii. Nu va place stilul satriani?
Recommended Posts