www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vincso

Active Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vincso

  1. vincso

    Schimb doze

    Mai intra si dozele astea in joc.
  2. vincso

    Schimb doze

    dap, doar humb.( si pt neck ceva dimarzio - humb )
  3. vincso

    Schimb doze

    Ma intereseaza si ceva doze pt neck - doar Dimarzio. Upp.
  4. vincso

    Schimb doze

    Mai scot la bataie si un set de doze Schaller cu sunet vintage - din 91 .
  5. vincso

    Schimb doze

    Seymour Duncan SH4 - Neck a plecat spre noul ei proprietar. S-o cante cu sanatate. Bafta.
  6. vincso

    Schimb doze

    Si mai intra in joc un SD SH2 Neck.
  7. vincso

    Schimb doze

    Schimb dozele dip poze cu > Crunch Lab, D Sonic, Tone Zone > doar F spaced. Dar sunt deschis si pt alte modele mai interesante pt Bridge ( SD si Dimarzio - doar F spaced ). Nu vand, doar schimb. Pt alte poze si detalii stau la disp. Numai bine.
  8. Pret foarte corect, up pt o scula buna.
  9. S-o stapanesti cu sanatate si multa bucurie. Succes.
  10. Piesa facuta in totalitate de mine - in anul 2010. Enjoy 03 Track 3.wma
  11. Pret: 200RON Localitate: turda Contact: 0745198853 Accept schimburi: Accept schimburi Cumpar doze dimarzio/sd/ suhr cu capac nickel/gold/chromre. Numai doze pasive - agresive. La pret ne intelegem. Numai bine.
  12. Mersi Dessinger, succes si tie.
  13. Vanduta, se poate inchide. Multumesc RGC.
  14. Mai fratilor, v-am rugat frumos sa nu mai poluati topicul cu remarci inutile. Am scris acolo totul in legatura cu chitara, iar daca aveti nelamuriri ma puteti contacta pe PM. Va rog foarte frumos ca prima data sa va informati bine si dupa aceea sa postati ceva. Va multumesc. Mai am o corectare sa fac: culoarea este Nitro finish.
  15. ok, ma bucur ca pana la urma sa clarificat problema. Sus.
  16. Exact, el este tovarasul in cauza.
  17. Va rog frumos orice nelamurire sau intrebari pe PM. Multumesc.
  18. Pt cei care au vreo indoiala ca nu ar fi totul american - si de la brau in jos.
  19. Pret: 4000 RON Localitate: turda Contact: 0745198853 Accept schimburi: Accept schimburi Vand Fender Stratocaster, Made in USA, an de fabricatie 2002 , culoarea trans red ( se vede si lemnul dedesubt) gat – Rosewood 22 taste , freturi ok, pe spate se vede ca nu a stat in vitrina - s-a cantat cu ea ( ceea ce este si normal la o chitara de 14 ani) sunet matur de strat. Imbunatatiri aduse chitarii: doza bridge este Dimarzio Tone Tone, are pickguardul /truss rod schimbat cu unul pearly white , iar saddle urile tot schimbate cu model - Modern. In rest totul este original. La cerere insa pot pune inapoi saddle- urile fender vintage, precum si pickguardul original ( insa momentan arata mult mai bine asa – parere proprie ) , corzi noi puse de 2 zile - Fender Super Light de 008 Y. Malmsteen. Case-ul am vandut deja, insa chitara se vinde cu un softcase mai serios – marca Fender, precum si curea marca Fender. Se poate vedea/incerca la Turda. As prefera predare personala, fiind vorba de o suma mai mare. Eventual schimb tot cu Fender Stratocaster USA – culoarea sunburst si maple neck. Altceva nu ma intereseaza. Pt detalii/intrebari/ nelamuriri folositi PM.Pret neg in limita bunului simt. Va multumesc. Detalii doza: http://www.magazinuldemuzica.ro/DIMARZIO-DP189-TONE-ZONE-S-CREME-_-23033.html Pickguard: http://www.soundcreation.ro/piese-de-schimb-pentru-chitara-si-bas-cid450_1964/fender-pickguard-strat-white-pearl-id12034.html?gclid=CJH9-8WzjMsCFcyRGwodFaQDjA Corzi: http://www.soundstudio.ro/set-corzi-fender-yjm-malmsteen-nps-bullet-end-8-46.html Poze:
  20. s-a vandut. Se poate inchide. Multumesc RGC.
  21. Inainte am facut un schimb cu niste doze si nu au fost probleme. Da, i-am trimis un combo Fender 212 FM de 100 w, si si transportul eu am platit. Atunci mi-a dat 400 lei , si am ramas ca in interval de 2 sapt i-mi trimite si restul banilor. ....asta a fost anul trecut in mai. De atunci a trecut ceva timp...... si inca nimic. Din pacate mai sunt si asemenea oameni neseriosi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.