mc.chiken Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Prima melodie mai misto care mi-a iesit a fost "Nobody knows you when you're down and out" a lui Eric Clapton. Prima prima mel a fost una facuta dupa urechea mea: Podul de piatra
ilun Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 prima melodie pt mine a fost o chestie "la fantana", avea o progresie Em/G/D/Em...really hard stuff ...si a urmat knockin
barbarossa Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 prima si prima data cand am pus mana pe o chitara, care nu era a mea , am incercat sa cant rifful din coma- guns n roses. mai tarziu cand mi-am luat si io prima chitara clasica am invatzat pe rand toata discografia(partile clean/acustice) guns n roses/metallica/skid row. am inceput parca cu don't cry, sweet child o'mine,knockin on heavens...,patience,dead horse,nothing else..., unforgiven, welcome home, fade to black si o gramada altele. primul lucru pe care l-am cantat pe o electrica, in magazin ,inainte sa o cumpar a fost ain't talkin about love si intro-ul de la sweet child.... ulterior am invatzat toata melodia coma cu care am inceput.....super tare piesa(atat text cat si muzica)
necu' Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 ca prima piesa ...daca imi aduc aminte..cred ca a fost armonia de la one...ma obsedeaza piesa aia..(nu mai e nevoie sa spun cat de geniala poate fi...)
Marius T Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 cred ca primele note au fost pe Strunga si Andri Popa
Guest Dumi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Beatles - Yellow Submarine si Robbie Williams - One Fine Day (dar inca nu sunt sigur pe acorduri )
Guest Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 primul cap coada a fost joe satriani tears in the rain a 6 luna acdc-thunderstruck in prima saptamana acorduri dupaia nohing else maters- prima luna sau a doua luna adrii popa -prima luna multe chestii pe acorduri in primele luni game multe eric calpton wonderful tonight(solo plus acorduri in a 4aluna) Am utita ceata lu pitigoi a fost prima mea melodie cap coada de fapt.
kovu_tlk Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Hmmmm greu sa-mi aduc aminte Parca E de la nothing else matters ATWA si de aici nu mai tin minte...
Guest silent_wolf Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 pai prima pesa cap coada a fost rapa albastra-roza vanturilor
Killahead Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 (edited) Melc melc codobelc a fost si la mine, la 6 ani, la scoala de muzica, sectia vioara. Atunci am avut si prima aparitie live, la sfarsitul primului trimestru Chitaristic vorbind, prima piesa a fost For Whom The Bell Tolls - Metallica. Evident, doar armonia. A fost si singura piesa ca mi-a aratat-o cineva, dupa aia am scos eu totul singur. Edited February 12, 2006 by Killahead
BCRich Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 (edited) Primul a fost o piesa Beatles(nu mai stiu exact cum se numea) in 1990. La chitara. Edited February 13, 2006 by BCRich
Guest fluffyone Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Melc melc codobelc a fost si la mine, la 6 ani, la scoala de muzica, sectia vioara. Haha, aia am invatat-o si eu la vioara prima oara. Tot pe la 6 ani, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Ce vremuri...
Killahead Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Haha, aia am invatat-o si eu la vioara prima oara. Tot pe la 6 ani, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Ce vremuri... Mega-hit, ce mai...
Guest slackerflu Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 hmm... My first song cap coada a fost Hei tramvai I know it's really easy dar asa se incepe
Doctor X Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 (edited) "Yellow submarine". Wicked! Edited March 8, 2006 by Geologu
Guest claxonn Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Eu aveam o obsesie cand am pus mana pe chitara cu primele note de la "Stere" - Timpuri Noi. Asta cred ca a fost si prima care am cantat-o cap-coada. (acorduri: Em-G-C-F) (DA, DA, ie, ie, ie ... e minunat la Stere...)
Guest kidutza Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ce groaznic sa nu poti spune...Cantec primul...poate momentan doar o parte...Viata lunga si prosperitate pt.cei care inca mai incearca sa ajunga la performanta de a canta o melodie cap coada!!!!
Guest danny_boy_weeeee Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 poi stai sa vad................................primu cap coada a fost armonia de la enter sand man (pe clasica)
Guest Psycho Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 "Mugur de fluier" si "Seawinds" de la Therion (armonia)
Guest DragonFlame Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Super-hit-urile Lambada si Pantera Roz (variante simplificate). Pink Floyd - Wish you were here - prima melodie cu solo si singura la care-mi iese si vocea
Guest littleP Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Din cate-mi aduc eu aminte prima mea melodie cap coada a fost acum 2 ani..-cand aveam 13-..si anume Gypsy de Uriah Heep (binenteles fara solo) iar primu solo a fost cel de la aceeasi melodie. Apoi a urmat ciupeala si armonia de la Stairway to Heaven (nu perfecte)
Guest j.martinez Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Daca imi aduc bine amintecred ca "Stand by me". Da' am invatat-o jumate bas jumate acorduri
Guest Monoxide Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 primul cantec a fost Electric Funeral de la Sabbath
Guest 1st skater guitarist Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 pai cand am luat chitara (reghin 3/4) avea in cutie si o foaie... p care erau nijte instructiuni si acolo am vazut Andri Popa care imi placea atunci (adik acum vreo 10 luni) si primul cantec cap-coada al doilea era amintire cu haiduci - Vali sterian :)
Guest Fenderash Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Prima melodie a fost Valeriu Sterian - Nopti,dupa care a urmat G`N`R - Don`t Cry,Metallica - Nothing else matters...lista continua si in ziua de azi.
Recommended Posts