Guest danguitar Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Pret: Ofer pret in functie de cum functioneaza,arata si in functie de pretul pietei.... Localitate: Barlad Contact: 0752459755 Link producator: Buna Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiNu sariti cu bombe de preturi.....doar vox tonelab st vreau. Mersi de intelegere. Cat mai urgent......am nevoie pana vineri seara,sa fie trimis deja......pt sambata seara il vreau. Haide nu pierde timpul.....
Guest danguitar Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 400 sau 500 lei,depinde de cum e procesorul,cum arata.....etc
Guest danguitar Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Mi-am cumparat deja.....mersi mult pt oferte........... Maine vine de la mc music. Multumesc mult rgc,topic inchis.....
Guest danguitar Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Inca mai sunt interesat sa cumpar un vox tonelab st.... O sa povestesc ce am patit cu procesorul pe care l-am si trimis inapoi
Guest danguitar Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Am cumparat procesor de la mcmuzic,de la magazin,da? Bineinteles ca la mine a ajuns second-hand,dezgustator,nu? Sa d-ai 800 lei pe un procesor nou,vox tonelab st,cu conditia sa fie nou,si te trezesti ca e s-h......te dezgusta. Evident ca au fost draguti baietii si l-au primit inapoi,si mi-au trimis banutii inapoi,lucru pt care le multumesc. Atentie la ce cumparati si de unde cumparati. Asha ca acum am un korg ax1500g.......dar totusi ma intereseaza vox tonelab
codrinppr Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 mai vrei tonelab st? si daca da, cat oferi?
romancalin Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Salut, am un vox tonelab ex de vanzare, stare excelenta ofer factura si garantie valabila inca 15 luni, esti interesat?
Abascarabas Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 http://forums.rgc.ro/topic/96981-vand-procesor-boss-me-70-pentru-chitara/page__fromsearch__1
Recommended Posts