www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

romancalin

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Gear
    Marshall TSL100, Harley Benton g212 Vintage, Ibanez grg250dx, Boss GT100

romancalin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. mie cel mai mult imi plac urmatorii: Cristi Gram, Teo Boar ( care din pacate e putin mediatizat si merita sa fie mai cunoscut ), Valter Popa si Romeo Dediu.
  2. Salut, am de vanzare un fender mustang II ( 40W ) daca esti interesat
  3. Salut, am un vox tonelab ex de vanzare, stare excelenta ofer factura si garantie valabila inca 15 luni, esti interesat?
  4. Pret: 500 ron Localitate: Timisoara Contact: 0744625939 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand FENDER MUSTANG II ( 40W ) cumparat in urma cu 2 ani, fara garantie. Mufa de la intrarea auxiliara lipseste dar in rest functioneaza perfect. Perfect pentru incepatori.
  5. Pret: 900 ron negociabil Localitate: Timisoara Contact: 0744625939 Link producator: http://www.voxamps.com/us/pedals/tonelabex/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand procesor VOX TONELAB EX in stare excelenta, cumparat in urma cu 9 luni de la MCMUSIC, ofer factura si garantie valabila inca 15 luni. Pachetul contine un cablu de alimentare de 12V si o husa. Il vand deoarece imi cumpar un amp nou si nu mai am ce face cu el.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.