www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alecs nd

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Alexandria

Other Information

  • Gear
    Electro-acustica Ibanez V72ECE

Alecs nd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Pret: 450 RON Negociabil Localitate: Alexandria Contact: 0785234772\Pm\alecsndd@gmail.com Link producator: <a data-ipb= Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Allview P5 Alldro Android 4.0.4 Icecream Sandwich, o platforma foarte stabila. Telefonul a fost cumparat de nou acum aproape un an. Mai am garantie la el, nu a intrat in service nu are nicio problema Am licenta antivirus de la allview pentru BitDefender Functional 10/10 Ecranul este IMPECABIL. Am avut folie pe el mereu, acum i-am pus o folie mata. NU PREZINTA NICI MACAR O ZGARIETURA. Bateria nu are probleme (vezi screenshot) este impecabil. Vine cu o husa Flip + Cutie originala + Accesorii. Pentru poze v as ruga sa intrati pe linkul din descriere sau de aici. http://olx.ro/i2/oferta/smartphone-allview-p5-alldro-ID2lw0t.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=34676753&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details
  2. noroc. mi-ar fi folositor si mie, am pe ce sa il pun. Stima pentru gest
  3. multumesc colegilor pentru raspunsuri. in cazul asta am hotarat sa o pastrez datorita valorii sentimentale. topicul se poate inchide. multumesc colegilor inca odata si multumesc rgc!
  4. Salutari RGC. Vin cu o rugaminte la colegii de pe forum care poate se pricep in domeniu. Treaba sta in felul urmator. Am o vioara, Reghin, din 1980, arata foarte bine. Un scurt istoric...mama mea a cumparat o de noua in 80 vrand sa se apuce de vioara, dar timpul nu i a mai permis asa ca a bagat o in case si acolo a ramas. Case-ul este putin cam prafuit, dar nu are nicio problema. Azi am gasit-o si am hotarat sa ii fac cateva poze, intrucat as vrea sa stiu cam la ce valoare ar putea fi estimata. Cum am spus...dupa cum am vazut-o eu pare aproape noua, si am inteles ca o vioara cu cat este mai veche cu atat este mai valoroasa. Am si un certificat la ea, puteti vedea totul in poze. Momentan are doar 3 corzi. Daca ati putea sa ma ajutati cu un pret estimativ v-as fi foarte recunoscator. Astept pareri de la mai multi colegi. Pozele nu sunt chiar asa de clare, dar poate va puteti face o ide.Numai bine !
  5. Pret: 3900 EURO NEGOCIABIL Localitate: Alexandria Contact: 0760236979 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare. Am mai vazut posturi cu masini pe aici, asa ca m-am gandit sa pun si eu unul Este masina tatalui meu, un Volkswagen Passat din 2002 Motor 1,6 benzina, 101 CP, euro 4, taxa este destul de mica..pana in 250 de euro, consum 6,5% Masina este venita acum 3 saptamani din Germania, are numere de Berlin Nu are nici un set de numere rosii scoase Are carte de service, actele sunt la zi 130000 km reali pe cartea de service, ultima servicare in Germania in 2013 in august, avea 123000 Clima manuala Computer de bord Linie audio SONY, RadioCD cu MP3 Jante aliaj originale VW Cauciucuri foarte bune 4 geamuri electrice, toate functionale Pacher Chrome Tapiserie de plus foarte ingrijita. Are consumabile schimbate, distributia schimbata in germania in 2013 Masina ruleaza si arata impecabil, merita vazuta. Motorul nu bate, nu troncane in descriere este numarul tatalui meu. il mai pun odata 0760236979-Tata 0785234772-Eu. Ma puteti contacta si pe mine Pretul este de 3900 EURO Usor negociabil. Masina se poate vedea in Alexandria, Teleorman.
  6. Salut ! As dori eu Wah-ul, ma angajez sa-l donez la randul meu altcuiva. Numai bine !
  7. Pret: 1200 RON Localitate: Alexandria Contact: 0785234772/alecsndd@gmail.com/PM Link producator: http://www.emag.ro/laptop-hp-compaq-presario-cq56-120sq-cu-procesor-intel-174-pentium-174-dual-core-t4500-2gb-320gb-linux-negru-xl594ea-b1t/pd/ESS27BBBM/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare RGC ! Vand un laptop, HP Compaq Presario CQ56. Este un laptop decent, destul de ok, nu este facut pentru jocuri pretentioase. Specificatiile le gasiti in linkul producatorului, dar le voi posta si eu aici. Procesor Intel Pentium Dual-Core de 2,3 GHZ Memorie RAM 2GB DDR2, se poate extinde pana la 8 GB, mai are un slot, Diagonala 15,6 Inch, ecran LCD LED, rezolutie 1366 x 768 HDD de 320 GB, SATA, 5400 rpm Placa video integrata Intel Camera web, difuzoare stereo, DVD-RW Port microfon, casti, cablu internet, port VGA, 3 porturi USB 2.0 Wi-Fi Baterie Li-on 6 celule, nu a fost supraincarcata sau subincarcata, functioneaza bine, in functie de cat de solicitat este dispozitivul. Acumulatorul incarca ok. Autonomie de pana la 5-6 ore. Este usor, are vreo 2 kg...pana in 2,5. Vine cu alimentator, bineinteles. Am instalat pe el windows 7, si ruleaza perfect. Am un Acer cu placa video dedicata acum, si pe asta nu-l mai folosesc. Le curat pe amandoua cu fel si fel de solutii, imi tin sculele ingrijite. Cand l-am luat eu era 1900 de lei, acum vad ca e 1700. Asa ca pretul meu este de 1200 lei, negociabil in limita bunului simt. Predare personala in Teleorman, si cred ca ma pot deplasa si in Bucuresti. Altfel trimit prin curier in tara. Cateva poze mai jos, va rog sa folositi metodele de contact de mai sus. Numai bine ! Alex.
  8. Salut. Eu am avut un Ax5g. Suna destul de ok, dar NU are pattern-uri de tobe sau bass. Doar efecte. Despre pandora nu stiu ce sa-ti spun, n-am incercat. Numai bine !
  9. Salutari RGC. Doresc sa achizitionez un amplificator pentru studiu. Am un buget de vreo 250-300 RON, desi nu vreau sa-i cheltui chiar pe toti . Amplificatorul trebuie sa aiba efecte neaparat, sunt in cautare de urmatoarele ampuri: Vox mini 3 Vox AC1 Vox mini 5 Roland Micro-Cube. Fender Mustang I Nu ma grabesc. Inca studiez piata...si diverse oferte. Astept propuneri. Numai bine !
  10. M-am gandit si la Mustang. Am uitat sa-l postez aici . Mai astept pareri.
  11. Salutari RGC. Am decis ca vreau sa fac o investite intr-un amplificator, nou sau SH. momentam am un buget de maxim 250-300 de lei. M-am uitat si peste site-uri, si m-am gandit sa va cer si voua parerea. Momentan am luat in considerare urmatoarele ampuri. Precizez ca vreau sa aiba ceva efecte si ca il folosesc pentru studiu, in casa, nu prea am de gand sa ies cu el. VOX AC1- care este 250 de lei nou, mi se pare relativ ok VOX Mini 3- care este 450 de lei nou, asta ar insemna sa mai strang ceva banuti sau sa-mi iau de pe forum SH Roland Micro-Cube- tot in jur de 450 de lei, aceeasi situatie ca la Mini 3. Am vazut ceva review-uri pe net...Roland-ul l-am auzit si live. Acum...ce ma sfatuiti? Aveti alte sugestii? Astept parerile voastre. Numai bine !
  12. Salut ! Iti recomand sa te uiti peste un roland Micro-cube sau Cube-ul 15xl pe care l-ai gasit tu http://esound.ro/roland-cube-15x-combo-chitara.html Vad ca la Esound e in stoc. Nu stiu unde te-ai uitat tu
  13. Eu zic sa nu-ti faci griji, nu cred ca o sa te afecteze atat de mult. Fa-ti recuperarea si dupa apuca-te de cantat normal, o sa iti revii repede.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.