www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Abascarabas

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

12 Good

About Abascarabas

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Kemper Fender Kiesel Vader Ibanez PRS

Recent Profile Visitors

1385 profile views
 1. Salut! Din ce an este? Dupa experienta mea pare de prin 2000. Si ce doze are? Sau daca imi spui anul aflu dozele, merci
 2. Si acum vand tot direct de la fabrica, scrie asta destul de vizibil tot pe site-ul lor. Nu se folosesc de alti distribuitori. Intocmai de aia la Kiesel iti poti lua custom shop guitars pe care daca le-ai lua de la alte firme care se folosesc de distribuitori pot fi chiar duble sau triple la pret. Iar printre cumparatorii de Kiesel se stie ca este o diferenta de calitate intre cele pe care le iei gata facute si cele facute custom. Am experimentat personal vader-uri gata facute si erau mai slab facute calitativ decat cele custom order, pentru ca in general fix pe alea le posteaza drept gata de comanda, fara asteptare. E un pic urata faza respectiva, dar cei care cunosc compania de aia isi comanda custom, la custom custom e foarte mica sansa sa nu fie foarte high end totul. De fapt, din punct de vedere al calitatii acestui vader, aproape orice ibanez prestige, fender custom shop, gibson custom shop sunt o gluma. Kiesel sunt mult mai atenti la detalii si mai constanti in ceea ce priveste calitatea instrumentelor lor. Cine a pus mana pe asa ceva se lamureste singur.
 3. Cei care stiu despre Kiesel, inteleg despre ce fel de instrument este vorba si de nivelul de calitate oferit de acestia. Pentru cei care nu cunosc compania, cei de la Kiesel sunt niste baieti (o companie mare ) din California care fac dupa dorintele muzicianului un instrument cu specificatii custom. Se pot alege lemnele, tipul de taste, electronica, etc. In cazul de fata, acest Vader are un corp din mahon (Honduras de altfel), neck din mahon + maple din 5 bucati reinforced cu carbon fiber rod (25.5 inch scale), top bookmatched flamed maple 4A, fretboard din ebony cu specificatia de a nu avea variatiuni de culoare (asadar e negru cap coada), Hipshot bridge, stainless steel frets, pot-uri cu abalone inlays. Dozele sunt Pegasus/Sentinent, iar electronica a fost realizata de catre unul dintre cei mai buni electronisti pentru chitare din europa, si anume Fabio Gobbi, individ care se ocupa si de chitarele celor precum Kiko Loureiro, Marco Sfogli, etc. Chitara a fost trimisa in Italia pentru electronica, izolare si adaugarea unui filtru inventat de Fabio, numit Fago Filter. Astfel, chitara are un push pull pe ton, un volum, un switch cu 5 pozitii, iar cu tot cu push pull o varietate de 8 pozitii. De asemenea , setup-ul a fost realizat de un colaborator de-al lui Fabio, foarte renumit in Italia si anume Michele Migi (puteti sa ii cautati pe fb, google, youtube). In rest, va lamuriti singuri din poze:
 4. Pretul este negociabil. Astept mesaje in privat.
 5. Pret: 4400 RON Localitate: Bucuresti Contact: bgdnmihalache@gmail.com Link producator: http://www.ibanez.com/products/eg_detail17.php?year=2017&area_id=3&cat_id=1&series_id=32&data_id=341&color=CL01 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Am cumparat chitara acum aproximativ 3 ani (de la McMusic http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electrice-ro-2/ibanez-jem70v-sfg-chitara-electrica-semnatura-steve-vai)si consider ca am avut destul de multa grija de ea. A fost cantata acasa, dar si pe scene si in studiouri si isi face treaba foarte bine. Este destul de versatila si desigur foarte ok pentru solistici. Cine cauta un sunet ca al lui Vai va fi si mai incantat. Cred ca se pot aborda multe genuri muzicale pe acest instrument, de la blues la rock clasic si la metal, iar din propria experienta e foarte faina pentru inregistrari. O vand deoarece am nevoie de bani pentru upgradeuri la celelalte chitare pe care le am. Configuratie Doze:H-S-H Cordar:Edge tremolo bridge Culoare Hardware:Chrome Doza bridge:DiMarzio® Evolution® Doza middle:DiMarzio® Evolution® Doza neck:DiMarzio® Evolution® Electronica:Pasiva Freturi:Jumbo Include case:Da Lemn Corp:Tei Lemn grif:Artar/Nuc (5 piese) Nr Corzi:6 Nr Freturi:24 Scala:25.5 in Tastiera:Palisandru Tip bridge:Double locking tremolo Tipul constructiei:Solidbody
 6. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: bgdnmihalache@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Dozele au fost inlocuite cu niste Seymour Duncan active deoarece aveam nevoie de ceva mai agresiv. Acestea sunt in stare perfecta si suna foarte bine pentru orice gen de muzica inafara de Heavy Metal! Schimbarea au realizat-o specialistii de la McMusic si a fost facuta cu mare grija.
 7. Pret: 150 RON Localitate: Bucuresti Contact: bgdnmihalache@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Dozele au fost scoase de pe Epiphone si au fost inlocuite cu niste doze Seymour Duncan Slash deoarece eu sunt fan Slash si doream un sunet mai apropiat de cel al acestuia. Schimbarea s-a facut in service, cu grija, deci starea lor este foarte buna.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.