www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Abascarabas

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Kemper Fender Kiesel Vader Ibanez PRS

Recent Profile Visitors

1785 profile views

Abascarabas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputation

  1. Am achizitionat chitara acum 2 ani de la MC Music. Instrumentul mi se pare mai mult decat corect pentru gama aceasta de pret si in opinia mea bate multe straturi de buget similar. Sper ca viitorul proprietar sa se bucure mai mult de ea decat am facut-o eu, intrucat eu nu am cantat la ea decat din an in Paste. IMG_4176.HEIC IMG_4177.HEIC IMG_4178.HEIC IMG_4179.HEIC IMG_4180.HEIC
  2. Salut! Din ce an este? Dupa experienta mea pare de prin 2000. Si ce doze are? Sau daca imi spui anul aflu dozele, merci
  3. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: bgdnmihalache@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Dozele au fost inlocuite cu niste Seymour Duncan active deoarece aveam nevoie de ceva mai agresiv. Acestea sunt in stare perfecta si suna foarte bine pentru orice gen de muzica inafara de Heavy Metal! Schimbarea au realizat-o specialistii de la McMusic si a fost facuta cu mare grija.
  4. Pret: 150 RON Localitate: Bucuresti Contact: bgdnmihalache@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Dozele au fost scoase de pe Epiphone si au fost inlocuite cu niste doze Seymour Duncan Slash deoarece eu sunt fan Slash si doream un sunet mai apropiat de cel al acestuia. Schimbarea s-a facut in service, cu grija, deci starea lor este foarte buna.
  5. http://forums.rgc.ro/topic/96981-vand-procesor-boss-me-70-pentru-chitara/page__fromsearch__1 Am si poze! Te poti uita daca te intereseaza.
  6. http://forums.rgc.ro/topic/96981-vand-procesor-boss-me-70-pentru-chitara/page__fromsearch__1
  7. http://forums.rgc.ro/topic/96981-vand-procesor-boss-me-70-pentru-chitara/page__fromsearch__1
  8. http://forums.rgc.ro/topic/96981-vand-procesor-boss-me-70-pentru-chitara/page__fromsearch__1
  9. http://forums.rgc.ro/topic/96981-vand-procesor-boss-me-70-pentru-chitara/page__fromsearch__1
  10. Boss me-70? La 700 RON are de toate. Am vazut ca te intereseaza ceva la un pret de 300, dar un procesor boss merita! http://forums.rgc.ro/topic/96981-vand-procesor-boss-me-70-pentru-chitara/page__fromsearch__1 acesta este!
  11. Pret: 700 RON Localitate: Bucuresti Contact: bgdnmihalache@gmail.com Link producator: http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=1001 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Procesorul l-am achizitionat vara trecuta de la Guitar Shop si am dat 1250 RON pe el. Este in stare perfecta si functioneaza foarte bine. Este usor de carat si este util atat la studio, cat si pe scena. Il vand deoarece doresc sa imi fac un pedalboard personalizat din stompboxuri separate. Include si cutia!
  12. Am eu doze APH2 slash pe un epi lp facut in indonezia daca te intereseaza
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.