dare Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Salut! Momentan suntem intr-o formula de 3 - tobe, bass, chitara - si cantam impreuna on and off de 1 an jumate or so. Avem cateva compozitii si linii dar avem nevoie de voce ca sa le definitivam. Ca stil / gen, nu stim exact in ce directie va evolua formula, mai ales ca vocea isi va lasa amprenta destul de serios, dar cel putin pentru moment pot sa spun ca: - experimentam cu idei ritmice mai putin populare - masuri compuse, structuri ceva mai alambicate, etc., dar fara sa go overboard cu ele si nu avem nici o problema sa abordam si structuri simple; important e ca end-result-ul sa fie pe placul nostru - suntem open-minded, deschisi la propuneri, dar sunt anumite teritorii pe care nu cred ca ne-am simti confortabili: metale extreme, growl, etc. N-o sa exagerez cu referintele, dar o sa mentionez o trupa pe care am descoperit-o recent - Soen - ale carei linii de voce si versuri mi-au atras atentia mie personal. Colegii de trupa vor veni si ei cu referintele lor si vor completa acest topic. Repetitiile se fac la sala proprie, dupa 7 PM in timpul saptamanii si cam oricand in week-end. Media de varsta tinde spre 30, avem cunostinte practice si teoretice cel putin medii fiecare. Alte detalii, inregistrari etc. pe privat sau la: YM: contact_dare 0722 136 483 Take care! 1
Aurelian Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) Am atasat si-un demo. Demo.mp3 Edited July 2, 2013 by Aurelian
dare Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 De mentionat ca tobele sunt facute la mare repezeala pe computer, doar ca sa fie acolo Bass-ul si chitara sunt trase in regim de home studio.
Guest Teolitch Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Salut. Am trimis un mail. Cãutați vocal sau și vocalistã?
Tiberius Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Salut, daca mai cautati as vrea sa dau si eu o incercare. Si eu sunt fan Tool si daca inspre asa ceva va indreptati sunt extraordinar de interesat, insa vocea mea e bariton-bas. Dati un semn va rog, demult caut o trupa.
Recommended Posts