www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tiberius

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Turda

Other Information

  • Gear
    Voce

Tiberius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut, Betafagot, caut trupa in Cluj Napoca si dimprejurimi. Mi-ar placea sa gasesc oameni carora le plac chestii gen Nick Cave & The Bad Seeds, The Rollins Band, The Doors, Black Sabbath, si orice alte lucruri intre ce ar vrea sa puna de o trupa. Iaca fb-ul https://www.facebook.com/varaticeanu.tiberiu. Esti chitarist, basist, tobar si te identifici cu trupele astea? Trimite-mi un mesaj, in cel mai rau caz, ca de obicei, nu se intampla nimic.
  2. Salut, daca mai cautati as vrea sa dau si eu o incercare. Si eu sunt fan Tool si daca inspre asa ceva va indreptati sunt extraordinar de interesat, insa vocea mea e bariton-bas. Dati un semn va rog, demult caut o trupa.
  3. Hey, sunt din Cluj si caut de multa vreme oameni cu care sa incep o trupa, hard rock/heavy metal/groove metal/stoner rock, gen Down. Voce: bariton-bas, sunt puternic influentat de Rammstein, Pantera, Johnny Cash si Nick Cave (ciudata combinatie, stiu).
  4. Is extraordinar de pasionat a incepe un proiect tribute band Nick Cave & The Bad Seeds. Caut doritori. Eu voi fi vocalistul. Veniti de luati lumina.
  5. Tiberius

    Vocalist

    Vocalist caut trupa in Cj Napoca. Bariton - bas, cu oarece antrenament. Cant orice de la metal, la rock clasic, post punk and other old stuff. Sau macar stie cineva din Cluj vreo sala de repetitie ce se poate inchiria mai ieftin? Bat si la tobe si nu m-ar deranja sa exersez.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.