Guest emanuelioanmuraru Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Problema este in locul unde potentiometrul de volum este prins de lemnul chitarii. Bucatica respectiva de lemn s-a rupt, iar potentiomentrul a cazut in interior si imi este imposibil sa pun un capac peste tija lui. Spuneti-mi va rog ce pot sa fac ca sa ridic potentiometrul pana la niveul celuilalt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 pui o saiba mai mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emanuelioanmuraru Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 pui o saiba mai mare. Si cum ar trebui sa o prind ca sa tina si sa nu se rupa din nou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 (edited) nu mai strange asa de tare si ai mai multa grija. Lemnul nu se rupe de capul lui, ori ai strans prea tare piulita de la pot ori ai abuzat de el. Edited June 29, 2013 by Cryptopsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emanuelioanmuraru Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 nu mai strange asa de tare si ai mai multa grija. Lemnul nu se rupe de capul lui, ori ai strans prea tare piulita de la pot ori ai abuzat de el. Chitara are aceasta problema de dinainte de a intra in posesia fratelui mai mare (deci si a mea) si orice i-as face tot nu va rezista ca la inceput, de aia ma intereseaza sa fie prinsa bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Dacă vrei neapărat să eviți astfel de probleme, poți folosi o șaibă supradimensionată, eventual și cu rol decorativ. Sau poți merge mai departe, să-i faci un mic "pickguard" care cuprinde toate controalele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts