FiveseveN Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Indefinite Pitch vine în ajutorul muzicienilor din Iași și împrejurimi cu servicii de Consultanțã tehnicã Reparații și modificãri instrumente Proiectare, construcție, reparații și modificãri efecte, amplificatoare și sisteme auxiliare. Mai multe detalii la http://xonedesign.ro/ip/ 3
melodymaker Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Consultanta tehnica : adica ? Reparatii si modificari instrumente . E cam vag . Eu am vazut cateve chitari hora modificate , la schimbarea dozei nici nu ai pus poze cu ce e in interior . Ce materiale folosesti ? Ai scule adecvate etc ? Mixaj live indoor si outdoor , suport live pentru nenumarate concerte . Ok , some proof , un background , pregatire , ceva ? Scuze dar in portofoliul tau la modificari de instrumente am vazut genul de munca pe care daca au facut-o altii pe rgc ai sarit repede sa ii faci de mizerie . Cele doua suruburi care tin bridge-ul nici macar nu sunt drepte ... Lol si inca criticai munca lui avatar cu asa un portofoliu . Plus ca daca ai canta la chitara ai sti ca cele doua knoburi ( presupun volum si ton ) sunt prea aproape una de cealalta ca sa fie folosibile usor live . Proiectare , constructii , moduri pentru efecte : ok , am vazut cateva lucrari , mini-ampul tau suna ok si am mai vazut cateva lucrari partea electronica ii ok la putinele pe care le-am vazut . Dar nici aici nu prea ai oferit informatii , materiale folosite etc . Eu nu vreau sa fiu rautacios dar mi se par cam bizare serviciile pe care le oferi , mai ales ca la altii ai critica munca facuta din greu .
FiveseveN Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 la altii ai critica munca facuta din greu . Mă confunzi. Te aștept în Iași pentru a-mi evalua calitatea prosuselor și serviciilor și cunoștințele asimilate, în caz că vasta contribuție din cadrul acestui forum nu e suficientă.
FiveseveN Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Bump cu un proiect nou: The Alchemist Bass.
FiveseveN Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Încã o jucãrie, un footswitch MIDI: 1
lefmir Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 57....gotta say....that cyberpaul...pure genius!!! Arata foarte tare! 1
Recommended Posts