Popular Post Alex_Strat69 Posted May 27, 2013 Popular Post Posted May 27, 2013 Salut ... Long story short , dl Eugen Cretu rullz Long version :my Taylor avea primele 3 taste praf de la prea mult re major si sol major. Initial am vrutm sa trimit chitara in Uk deoarece nu aveam incredere in meseriasii locali. Intr-o zi a venit Florin Giuglea ( Jack Daniels pe rgc ) pe la mine si mi-a spus ca el tocmai ce a luat un strat de la dl Eugen pe care i-a facut fret levelling si era extrem de multumit. Am vb si cu Stratman si el de asemenea a avut cuvinte de lauda pt dl Eugen. L-am contactat, i-am spus ca vreau retastare cu taste stainless 6105. Mi-a zis ca e ok dar trebuie sa astept sa vina tastele. M-a cautat dupa feva timp sa imi zica sa ii duc chitara. Am lasat-o sapt trecuta , iar ieri am primit-o gata. Nu pot spune decat ca am ramas cu gura cascata si nu mai voiam sa plec din parcare. Calitatea lucrarii, cat de fin au fost pilite , tinand cont ca sunt di n otel, bindingu de pe grif flawless, action mic , taste narrow si inalte , happy tapping. Dl Eugen a impresionat la toate capitolele : pretul a fost mai mult decat decent, calitate impecabila si timpul foarte scurt ( 1 saptamana fata de 3-4 cat ar fi luat in Uk pls transport. Ba chiar mi-a cumparat si corzi de la mc music pt ca eu uitasem sa ii las. Deci dl Eugen este intr-adevar un om si un meserias care merita tot respectul meu. In primul rand, mi-a dat impresia ca a iubut chitara si si-a dat tot interesul sa iasa flawless. Ii multumesc mult si vi-l recomand cu incredere. Keep up the good work. 22
EugenRo2001 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Multumesc pentru aprecieri. Trebuie sa spun ca am trisat putin, tastele au venit cu radius-ul gata facut, 15" in cazul acesta. Restul a fost doar rutina. Tastele sunt Jescar FW55090SS identice cu Dunlop 6105 conform cererii lui Alex. Chitara in cauza este "doar" un Taylor 916CE http://www.musiciansfriend.com/guitars/taylor-916ce-rosewood-spruce-grand-symphony-acoustic-electric-guitar Este a doua chitara Taylor care ajunge la mine si pot spune ca a fost o placere sa lucrez la ele.
cedrik Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 De acord, din partea mea, mult respect Eugen, iti admir si apreciez munca dupa tot ce am vazut pe forum. Eu am avut o chitara bas de 5 corzi cu nutul crapat intr-o parte, si mi-ai facut unul din os (asta acum un an si ceva). Basul suna mai mult decat impecabil.
Mr. Blues Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Acum ceva vreme am apelat si eu la Eugen pentru retastarea unui telecaster. E vorba de o chitara nu foarte scumpa, dar foarte draga mie, in varsta de aproape 30 de ani, care necesita retastare, dar nu ma induram sa dau 900-1000 ron pentru asta. Eugen mi-a rezolvat problema cu un raport pret/calitate excelent. Atasez cateva poze pentru cei interesati. Merci, Eugen! 1
Recommended Posts