Guest Ionutz Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 OH YES YES YES!!!! Deci s-a adeverit zvonul si vin din nou in Romania! Happy happy day! Merg si de data asta! :)
Guest Baumwolle Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Chiar daca primul a fost slabut...merg si la asta!!!
prowler Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 sa vedem cat e pretu... la primu mi-a placut, da' in ultima vreme mi-a cam trecut chefu de nightwish...
hihi Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Sunetul nu a fost prost.. nu stiu cum de intotdeauna unii sunt pe dinafara la toate . Sa speram ca mai canta inca odata Symphony of Destruction, cea mai tare melodie din concert
Dementhor Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 hihi..fiecare cum aude....s-ar putea sa am eu scarita ciocanelu' si nicovala putin avariate....dar dk citeai presa dupa concert...sau intrebai lume...mult mai experimentata in domeniu aflai ca sunetul a fost prost! ..fata de ce avem noi in casa..sau cel putin eu..da a fost mai bun...dar nu se ridica la standardele unui concert nightwish din afara sa zic(am vazut unul pe dvd..cu home cinema decent si se auzea mai bine decat asta live de la noi ) am avut si o "cearta" cu felix pe tema asta mai demult....si s-a dovedit a fi de la curentul de 220v
Guest Baumwolle Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Oameni, am o veste proasta... Pretul biletelor este de 84 lei pana la 1 septembrie, dupa care suma creste la 126 lei.Pentru cei care nu au trecut inca la noul sistem monetar, asta inseamna 840 000lei, respectib 1260000 lei.Detalii pe site-ul oficial al concertului.
Guest Ionutz Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Da...era sa cad si eu de pe scaun cand am vazut...kinda lots of money...cred ca mananc pietre toata vacanta sa strang bani
Burb Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 astia ce canta/??? muzica??? sau c ?? mai acupa si sala degeaba..... probabil ca iau o sa fie plin.......si la rock in my heart nu a fost nimeni.. .....mai ascultati si voi o muzica........si degat sa dati 1mil p nightwish....mai bine dati 200mii p un concert bun....cu muzica buna... (n-am nimic cu ei ...doar ma dispera ca la ei se duc o gramada si cand vin super muzicieni nu se duce nimeni ...pt ca nu se cheama HIM sau NIGHTWISH sau nush c ..)
Guest Sheriff Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Hai ma ca a fost ceva lume si la Rock in My Heart...e adevarat ca n-a fost sala chiar plina si nuj cati dintre aia d-acolo aveau idee cine e Snowy White sau ca Uli Jon Roth e tatiku' stilului neo-classic.
LinX Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 A fost misto concertul ala (Rock in My Heart - Guitar Legends...), dar sunetul a lasat de dorit. Si in general, asta e problema Salii Polivalente. De fapt nu numai... ca deh, asa e la noi.
Cosu Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Read it and weap Biletele s-au pus in vanzare la Magazinul MUZICA, Agentia de Bilete a Salii Palatului, Sala Polivalenta, Hollywood Music Scala, Magazinele Diverta Mall si Plaza. Bilete: 840.000 lei / 84 RON (inclusiv timbru muzical) pana la 1 septembrie 1.260.000 lei / 126 RON (inclusiv timbru muzical) dupa 1 septembrie de pe www.nightwish.ro
Guest Baumwolle Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Am belet...Voi in primul rand si voi da din cap...Hell yeah!
Guest IceYou Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 o sa ma duc la Nightwish special sa ma masturbez pe monitoarele lor ca sa aiba iarasi o "sonorizare" nemaipomenita ...
Guest Baumwolle Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Nu cred ca va fi nevoie, l******e. Au avut un sunet cu mult mai bun decat anul trecut, cu toate ca sala a fost mai slaba din punct de vedere acustic.Tarja a fost ca un inger de lumina catre finalul concertului.Emppu se cam rupea in figuri, Jukka le-a rupt tare de tot.Overall, mult mai bine decat anul trecut.De data asta...au avut c.o.i.
Guest Sheriff Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Yep, si mie mi-a placut concertul. Exista loc si de mai bine dar a fost OK.
Guest p_aciulea Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 io n-am fost ca sunt la munca si nici nu m-as fi dus ca nu imi plac in mod deosebit
LORD-C Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 (edited) Dap, a fost super misto, desi am reusit sa intram pe la final (inainte cu 4 melodii) a fost misto. Nu ma omor cu ei, dar oamenii stiu sa faca show . Edited October 1, 2005 by LORD-C
Recommended Posts