sam Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Pret: 0 RON Localitate: Ploiesti/Bucuresti Contact: PM Accept schimburi: Nu accept schimburiCumpar husa pentru Jackson Kelly. Pentru cine nu stie chitara, asa arata deci nu intra in orice husa. Nu ma intereseaza super calitate, firma, etc pentru ca nu ma plimb cu ea. Ideea e sa nu o tin descoperita cat nu e folosita sa nu se umple de praf.
Hyper10n Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Salut, eu am fost cu niste blugi la croitor si mi-au facut o husa pt kelly ). 30 lei m-a costat, poate te ajuta experienta mea, up!
sam Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 (edited) Sincer sa fiu nu m-am gandit la asta. Ai putea sa pui o poza in cazul in care croitorul nu a inregistrat modelul la OSIM Asa solutii de compromis am gasit si eu. Sta in stativ acoperita cu o folie de polipropilena care-i vine binisor. Dar ma gandesc ca vine iarna si i-o fi si ei frig Mersi de sugistie, chiar e ok. Pune daca poti 2-3 poze. Stiu un tocilar - aia de prelucreaza piele - (AKA tabacar) poate reproduce modelul de blugi. Si daca scoate un pret bun, poate ne si apucam de productie de serie Edited May 21, 2013 by sam
Hyper10n Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Asta e singura poza pe care o am, sper ca e relevanta. Cat despre OSIM si productia in serie, nu imi dau seama daca glumesti sau nu ). Oricum, cu materialul tau + un fermoar, manopera nu poate fi prea scumpa. Ma bucur ca ti-a fost utila sugestia!
Hyper10n Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Ignorand estetica (poti obtine ceva foarte frumos daca are croitorul rabdare), husa isi face treaba, ai insa mare grija la centru de greutate cand pui curelele, eu le-am trecut complet pe sub chitara ca sa n-am surprize, sa mai si grija la fermoar la lobul ala mare al chitarei, sa nu forteze inchiderea. Te rog sa revi cu poze cand termini cu ea . Noroc!
sam Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Am sa studiez problema si daca intr-adevar nu gasesc de cumparat second, probabil ca voi merge pe varianta asta. Daca o voi face, am sa revin cu poze. Pana atunci insa, sunt inca interesat sa cumpar una
sam Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 In egala masura ma intereseaza si un stativ pentru Jackson Kelly
sam Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 (edited) up Husa sau stativ. Orice, numai sa fie compatibile cu Jackson Kelly Edited June 11, 2013 by sam
Recommended Posts