Guest Ildest Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 poate k tu habar n`ai ce`i ala metalcore.nu asculta toti pustii asa ceva,pentru k nu`l inteleg multi,printre care esti si tu.dak n`ai puterea sa intelegi ceva mai bine taci.nici eu nu inteleg blacku` si tac.metalcoreu nu e un gen usor de facut,tb sa ai arta in tine k sa`l faci. snt multe formatii d metalcore,kre au extraordinar d multe influente MATHCORE=MATHEMATICAL CORE ...adik hardcore facut bine,gandit bine ... si nu snt ragaieli p acolo ... depinde si ce formatii asculti,intr`adevar ... da` dak tu numesti metalcoreu` ragaiala,atunci gridcoreu` ce e? oricum ala are mai multa a arta in el ca unele metaluri ... oricum,hai sa nu ne dam cu parerea asa de`am p00l3a,k n`are rost ... poate ii jignim p altii ... daca unu cere un sfat,il ajutam,nu ne apucam sa nebatem joc de ceea ce el considera misto... si sa nu mami vorbim d stereotipuri,nu k nu ar fi cazu ...wrever,bafta:)>- fara nici cea mai mica intentie de jignire .. iti spun ca posturile tale sunt singurele care le citesc de mai mult de 2 ori si in liniste deplina ca sa ma pot concentra ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Nu esti singuru, dragose... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 fara nici cea mai mica intentie de jignire .. iti spun ca posturile tale sunt singurele care le citesc de mai mult de 2 ori si in liniste deplina ca sa ma pot concentra ... Nu esti singuru, dragose... Eu nu Ar trebuii??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tudor. Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 (edited) cred ca depinde de timpul stat pe mess Edited November 23, 2006 by tudor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts