rock_rock7 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Hey, stiti ceva solo-uri mai usoare pentru chitara electrica gen decode de la paramore?
GuitarSilviu Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Nirvana-smells like ten spirit / Dani California -RHCP ...
guitar whisper Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) Knockin' on heavens door Californication Edited April 25, 2013 by guitar whisper
GuitarTovaras Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Gen decade adica acelasi gen sau la fel de usoare ?
Guest AndrewKnifer Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) De ce nu canti si alt gen si solo-uri mai grele? Cum evoluezi altfel? Edited April 25, 2013 by AndrewKnifer
guitar whisper Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Poate e la inceput si acel tip de solouri ii plac. Nu cred ca tu ai inceput direct cu Steve Vai 1
Guest AndrewKnifer Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 De acord. Oricum, fiecare isi stabileste un nivel tinta la care vrea sa ajunga, nu il obliga nimeni sa invete si solo-uri mai grele. In general insa, cred ca trebuie sa exersezi ce nu poti face bine, nu ceea ce deja reusesti. Scuze de semi-offtopic, oricum.
GuitarTovaras Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Da,si eu cred ca ar putea invata si niste solo uri mai grele sau macar ceva mai lungute(sa se dezvolte),dar daca ii plac astea :-? Probabil ca la un momentdat va simti nevoia de alte tipuri de solo uri. Vad ca are poza "de profil" cu slash , nu cred ca o sa ramana la paramore sau dastea. On topic : incearca ceva de la cranberries (zombie de exemplu) sau mai multe de la paramore.Un pic mai altfel ar fi sweet dreams de la marilyn manson (mie mi se pare ca totusi au ceva in comun )) ) http://www.the-guitar.ro/2012/02/01/ce-trebuie-sa-stii-pentru-a-putea-face-solo-uri/ o sa ai nevoie si de asta :-? oricum nu te ameti prea tare ) ia le pe rand
Leumas Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 De acord. Oricum, fiecare isi stabileste un nivel tinta la care vrea sa ajunga, nu il obliga nimeni sa invete si solo-uri mai grele. In general insa, cred ca trebuie sa exersezi ce nu poti face bine, nu ceea ce deja reusesti. Scuze de semi-offtopic, oricum. Nu cred ca a spus ca le stie astea foarte bine...poate ca e la inceput de drum si asta ar fi o "tinta" , sa le cante cat mai bine astea usoare, iar dupa ce invata mai bine va trece si la altele mai grele. Daca esti incepator poti sa iti propui o tinta mai inalta , dar tot pe aici trebuie sa treci... 1
Recommended Posts