Liviu.Pop Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Pret: 25 RON / 5 bucati Localitate: Oradea Contact: 0722 771 222 Stare: NouAccept schimburi: Nu accept schimburiKnob-uri "chicken head" pentru proiecte DIY. Dimensiuni: 3,1cm lungime x 1,9 cm latime x 1,3 cm inaltime. Partea de contact cu potentiometrul este metalica. Fixarea se face cu surubel metalic (necesita cheita hexagonala pentru strangere). Cantitate minima 5 bucati (stau departe de posta, nu ma deplasez acolo pentru mai putin). Pretul include taxa de expeditie. Ca sa evit cresterea costurilor cu taxa de ramburs, plata se va face in avans. PM pentru detalii. §§§ Cine nu are incredere, sa considere inca 5 lei per pachet si i le trimit cu ramburs, nu e nicio problema. §§§ Daca se doresc mai mult de 5 bucati, pretul la urmatoarele butoane este de 4 lei pe bucata.
Crypto Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 s-ar putea sa-ti iau si un set din-astea, mi-ar trebui 6 insa. ai avea cum sa-mi faci un pret final cu cealalta comanda?
Liviu.Pop Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Da. Am mai rezervat 10 pt userul igenbiza. Iti retin si tie 6 bucati si gata nu mai am. Daca mai vrea cineva, se poate pe baza de comanda.
Recommended Posts