Vlad H. Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Deci..am gasit Tabulatura... http://www.tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=8331 Totul pare ok..dar la intro nu inteleg pur si simplu progresia la ciupitura..tind sa cred ca e la fel ca la inceput.. G Bm C si D.....ar putea cineva sa-mi faca un tab cu ciupitura de la intro?? Multumesc.
Claudiu Ibanez Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Nu inteleg ce-i cu tabulaturile. Voi nu aveti urechi? Ba da tu tre sa comentezi la toti in topicuri ?
sam Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 (edited) Deci..am gasit Tabulatura... http://www.tabulatur...php?tab_id=8331 Totul pare ok..dar la intro nu inteleg pur si simplu progresia la ciupitura..tind sa cred ca e la fel ca la inceput.. G Bm C si D.....ar putea cineva sa-mi faca un tab cu ciupitura de la intro?? Multumesc. Desi o sa-mi aud vorbe ca ascult HQ (bleah), incearca asta: E||-----------------|--------------|-------------------------|---------------------| B||-------3----3---|----3----3----|-------------------------|--------------------| G||-----------------|--------------|---4--5--4--2----------|---7--5--4--5-------| D||----5----5----5-|--5---5----5-|---------------5--4--5-|-----------------5----| se reia A||-----------------|--------------|-------------------------|----------------------| E||--3--------------|-3-----------|-3-----------------------|----------------------| In mod sigur nu e 100% corect, dar macar ai pe ce te juca. E scos acum dupa ureche, prima oara cand aud piesa, nu am aici decat o acustica stirba si aia dezacordata, deci nu dati cu pietre astia cu conservatorul :lol: Primele ciupeli le faci pe sol major cu barre: Nu inteleg ce-i cu tabulaturile. Voi nu aveti urechi? E si el mic, toti am fost, mai bine-i scoteai baiatului notele decat sa-l certi Edited April 11, 2013 by sam 1
Doctor X Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Hyplink, mai bine mergi direct la sursa, adica la user-ul Neuro. 4
Vlad H. Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Multumesc de informatii..o sa incerc sa scot dupa ce mi-a dat sam..daca nu reusesc si pace ii voi da un mesaj userului Neuro.. MUltumesc tuturor..si aviz criticilor cum ca nu am ureche sau ce e cut aburile..eu folosesc taburile sa am o idee despre acorduri...da..recunosc..nu pot sa scot o piesa dupa ureche..dupa 1 an si ceva de chitara nu sunt ins tare sa scot o cipitura...am icnercat dar nu a iesit la fel..si am mai vrut ceva ajutor...Cu timpul o sa reusesc sa scot.
Vlad H. Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Sincer nu stiu daca e nevoie sa-l sun pentru asa ceva....dar e bine de retinut ca mai are concerte la MC...Multam..
Neuro Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 (edited) ------------------- ---------3------3---- ----0------0-------0 --0---0------------ Sol ------------------- -3----------------- ------------------- -----------3---3---- -----0-------0----0- Re, luat in forma Do in pozitia a III-a ---4----4----------- -5------------------ --------------------- ---------------------- -----------1--0--------- -----0-----------2---0- Do (asta este forma despre care vorbeam mai sus) ---2----2-------------- -3--------------------- ----------------------- ------------------- -----------3------- -----0-------5--4--- ---4----4----------5/6 (slide), Re -5------------------ --------------------- Sper sa-ti fie de folos. Edited April 14, 2013 by Neuro 1
Vlad H. Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 (edited) Da..suna foarte misto..doar ca la urma..acel slide de pe 5 pe 6 pare sa nu sune corect...sigur e asa?? PArca imi suna ciudat... Edited April 15, 2013 by Hyplink
Laur. Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) -------------------------------------------------------------------------------- -------------------3---------3------------------------------3---------3------- -----------0-----------0---------0---------------0--------------0---------0-- ----------------0----------------------------4---------4----------------------- ----------------------------------------5--------------------------------------- -3(semi-mut)----------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- --------------------1-----------0---------------------------------------------- -----------0------------0-----------0---------2-------------0---------------- ------2--------2-------------2----------2---------2-------------2------------ -3-------------------------------------------------------3-------------3------- --------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------- ------------------3-------------------------------------------- -----------0---------0------5---------4------------0h2------ (5-ul il puteti face usor cu degetul mic -------4------0---------4------4---------4------------------- iar urmatorul 4 cu aratatorul) ---5--------------------------------5------------------------- ---------------------------------------------------------------- Unde canta ea folosesc acordurile C x 2, G, D bataie usoara (asa o fac eu © j_j s s sj js (G) j_j (D) s s sj (liber)s ) in principiu cum va suna voua mai bine Sper sa va iasa Edited April 7, 2014 by Laur.
Recommended Posts