panda Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 stimati forumisti;m-am gandit ca ar fi interesant sa organizez la sediul meu un workshop cu aparatura DOMINANCE.sant 6 modele de amplificatoare precum si efecte,alimentatoare,pedale de distors,egalizatoare si lista poate continua.toate sant in premiera absoluta si am convingerea ca o sa vedeti[si evident o sa si probati]lucruri extrem de interesante.puteti sa veniti si cu chitarile d-tra.ramane sa stabilim de comun acord data exacta.evident ca as dori sa stiu in principiu cam care ar fi rata de participare.sediul meu este pe b-dul dimitrie pompeiu nr,5-7[de la capat metrou pipera 2 minute]astept confirmarile d-tra.pot fi contactat la 0721248202 numai bine. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Eu vin sigur ,pentru a dovedi ca nu exista "concurenta" intre mine si alti constructori,dimpotriva,ma cunosc du dl Panaitescu si schimbam tot felul de idei. Veniti cit mai multi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Daca in data stabilita am cum sa ajung , vin sigur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panda Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 se pare ca interesul nu este major,mai ales dupa ce am vazut reactiile legate de ampul de 5w electromagnetica,asa ca m-am hotarat ca inainte de a organiza o intalnire sa postez pozele cu ce ar urma sa vedeti si sa probati.astept eventualele d-tra intrebari pentru detalii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panda Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 evident ca cele 2 efecte cu banda nu sant produse dominance,dar puteti proba cum suna un efect pur analog.daca in urma postarii acestor fotografii se va manifesta interes,desigur ca voi organiza la o data stabilita de comun acord un workshop.daca puneti cap la cap ce produc eu si ce produce si viorel,observati ca stam chiar degeaba.numai bine.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Multa munca la mijloc! Interesante echipamentele. Personal as trece sa le vad/probez, dar stau cam prost cu timpul in ultima vreme....... Eventual in week-end. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts