manbearpig Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Salut! Propun un topic in care sa postam interpretari (proprii) ale unor piese pe chitara clasica. In afara de compozitii specifice genului, sunt binevenite si aranjamente ale unor piese din alte genuri (a la Mr. Presnyakov), eventual insotite de partitura. Incep eu cu o interpretare timida a piesei Tango en Skai (Roland Dyens): 6
CiocanelBloodyCIocanel Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Misto, doar ca nu se aude contrapunctu ala din cauza basului incet... (o fi si de la boxele mele) Adaptarea mea dupa mr. D. Farcas. Partitura e in lucru. Ca multe altele din ograda mea... Mai am niste Bartok dar nu pot sa-l inregistrez pe clasica momentan. 3
Stimpson J. Cat Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Medieval clasic vechi. Luat dupa ureche. Daca imi dati un 5, am trecut clasa si probabil dau parti pă chestia asta. 6
CiocanelBloodyCIocanel Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Misto, doar ca nu se aude contrapunctu ala din cauza basului incet... (o fi si de la boxele mele) Adaptarea mea dupa mr. D. Farcas. Partitura e in lucru. Ca multe altele din ograda mea... farcas.gp5 1
fixxxer_metalhead Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 multzam fain, imi place mult transpunerea pe chitara clasica!
manbearpig Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 (edited) Edited November 21, 2013 by manbearpig
Recommended Posts