Deenman Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) Citit topicul asta mi-a strasnit curiozitatea, l-am mai accesat insa cand vad facebook fac alergie si nu intru acolo. Am zis hai sa vad si eu de ce se mira toata lumea, si apoi BOOM calamitate , nu puteai sa alegi un ton normal , fara efecte fara nimic si iti garantez eu ca se auzea mai bine. Nu trebuie sa reduci timpul de cantat ca sa ai scuze de ce canti prost, uita-te la mine cel mai bun exemplu , sunt aici de vreo 3 ani , si nu am postat nimic , oare de ce? -decat sa ma fac de ras cu chitara dezacordata , sunet pitigaiat si la fiecare 5 note imi scapa coarda mai bine ma las pagubas mai repet si poate intr-o zi cand stapanesc o piesa postez , pana atunci nu , mai ales daca nu am ganduri sa devin celebru sau sa castig din cantatul la chitara , cu atat mai bine , stau in banca mea si mai repet. Edited April 21, 2013 by Jig 3
LucianMitra Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Soulless si in unele parti pe langa ritm...si nu stiu ce inseamna la tine improvizatie, sincer. Daca nu bagi suflet si traire, mai ales pe o astfel de piesa, mai bine nu mai bagi nimic... Daca cantai melc-melc codobelc, mergea. Bafta! Buy a soul!
'mnezău Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 -decat sa ma fac de ras cu chitara dezacordata , sunet pitigaiat si la fiecare 5 note imi scapa coarda mai bine ma las pagubas mai repet si poate intr-o zi cand stapanesc o piesa postez , pana atunci nu , mai ales daca nu am ganduri sa devin celebru sau sa castig din cantatul la chitara , cu atat mai bine , stau in banca mea si mai repet. Şi dacă te faci de râs, care-i rezultatul? Trebuie să-ţi schimbi domiciliul, prietena, locul de muncă? Oricine crede că sună bine, după gusturile lui, mai ales dacă nu cântă de foarte mult timp, iar Silviu e exemplul cel mai bun. Chiar dacă i-am spus mai mulţi că sună fals şi nici nu ţine ritmul ca lumea, el crede că suntem pur şi simplu răutăcioşi. Cu cât trece timpul, va începe să-şi dea seama de greşeli. De multe ori, criticile sunt "sănătoase", mai ales dacă vrei să le iei în considerare. Un ascultător obiectiv observă lucruri pe care tu nu le observi. 2
Recommended Posts