Solarograma Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Am un Hughes & Kettner Triamp MK I, e ampul meu de ceva ani de zile si imi place foarte mult, pentru ca este foarte versatil. De curand am incercat sa fac experimente cu efecte si prin fx-loop (nefiind mare fan) imi place sa merg cu efecte direct in fata ampului, totusi de atunci efectele de modulatie am decis ca imi place mai mult acest sound in fx loop (avand printrealtele si o dracie de EHX Flanger Hoax), insa din pacate in pozitia de wet cand caracterul efectului ar trebuit sa predomine ampul se ineaca, incepe sa paraie efectiv si cade volumul de tot, auzindu-se doar sunetul dry undeva in background abia perceptibil indiferent de volum.Prima oara am crezut ca s-a dus vreun dif de la cabinet, exact cam asa un sunet scoate, sau mai bine zic nu mai scoate si caraie, aveti idee ce ar putea fi, vreun condensator...sau ceva mai trist...daca nu selectez din stageboard fx-loop-ul ampul functioneaza ireprosabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leopold Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 (edited) Baga un patch cable intre FX Send si Return. Daca problema dispare, aproape sigur e mufa de Return. Se poate "lucra" cu un jack, curata cu spray de contacte sau schimba. LE: Verifica si toate cablurile care "cara" semnalul intre send si return Edited March 12, 2013 by leopold 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 triamp mk1 are switch serie / paralel pt fx loop. din ce am inteles eu doar flanger hoax face probleme. cred ca fx-ul e setat pe paralel - trece switch-ul pe serial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts