www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Instalare Floyd Rose.


Guest m1ckey
 Share

Recommended Posts

Guest m1ckey

Washburn_WI_200_Pro_TR_Gitara_elektryczna.jpg

Salut,am o chitara Washburn WI200PRO,si intrebarea e ,daca se poate pune un floyd rose pe ea, daca se merita, si cam cat ar costa..

Link to comment
Share on other sites

Se poate. Costuri? Depinde ce floyd...(vezi preturi pe net), plus manopera, asta in cazul in care nu o faci tu. Este o treaba destul de ”dichisita” (nu o poate face orice neghiob si necesita cateva scule). Pretul chitarei+pret floyd+pret manopera=...mult. Cel mai elegant e sa o schimbi, fie direct, fie prin vanzare si cumparare. Succes!

Link to comment
Share on other sites

Cunosc 2 oportunitati ca sa faci ceea ce vrei ...

 

1) Eugen de pe forum care e un lutier foarte bun ..banuiesc ca ti-ar lua de manopera vro suta 2 de euroi ca parca pt un tree of life pe grif lua vro 200 euro :)

2) GuitarShop care au si ei un lutier in bucuresti si preturile sunt cat de cat ok ...

 

Trebuie sa faci o gaura perfecta la bridge care sa se potriveasca cu floydul ..am vzt un edge pro sau low edge parca la vro 12 mil foarte misto arata ...gandestete ca poti sa ajungi sa bagi vro 20 mil total ...finisaj etc ca daca dai gaura e imposibil sa nu o si finisezi sa-i mai dai vro vopsea ceva un lac etc. Asa ca mai bine lasi chitara asa ..cu 15 mil gasesti chitari de 30 daca ai noroc ! Sanatate

Link to comment
Share on other sites

Serios, lasă chitara aşa cum e, vinde-o şi ia-ţi una cu floyd. Ieşi mai ieftin. Orice floyd i-ai pune, oricine ţi-ar modifica-o n-ar fi altceva decât o chitară găurită de altcineva decât de producător, pe care nu vei reuşi s-o vinzi mai departe.

 

decat daca vei fi super famous cu aceasta chitara, si s-ar bate pe ea colectionarii dupa ce mori. ML-ul lui DD a fost modificat cu un floyd de catre un amic de-al sau.

Edited by Cryptopsy
Link to comment
Share on other sites

decat daca vei fi super famous cu aceasta chitara, si s-ar bate pe ea colectionarii dupa ce mori. ML-ul lui DD a fost modificat cu un floyd de catre un amic de-al sau.

 

Nu l-am văzut pe Dimebag Darrell niciodată ca pe un om foarte inteligent. De ce ar trebui să facem ce face el? Că era chitarist ok şi ar fi sunat foarte bine pe orice scândură cred că are mai mare importanţă.

 

Modificările astea făcute în garaj nu fac altceva decât să scadă valoarea oricărei chitare. Am încercat să răspund la eterna şi agramata întrebare folisită de toată lumea, "se merită?". Nu "se merită" să faci modificări unei chitare. Mai ales la piaţa actuală, plină cu chitare ieftine şi de calitate, nu-ţi place una, o schimbi imediat cu alta.

 

Dacă banii nu sunt o problemă, poţi face fix ce vrei. Pui floyd, 28 de taste, poţi să-i pui şi doze pe spate.

Edited by 'mnezãu
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest serby

Serios, lasã chitara aºa cum e, vinde-o ºi ia-ți una cu floyd. Ieºi mai ieftin. Orice floyd i-ai pune, oricine ți-ar modifica-o n-ar fi altceva decât o chitarã gãuritã de altcineva decât de producãtor, pe care nu vei reuºi s-o vinzi mai departe.

 

Daca foloseste o solutie din asta de la Kahler nu trebuie sa modifice nimic la chitara: https://www.kahlerusa.com/guitar-tremolo-and-bridge/2200-6string-steel-steel

gallery_r1_c1_f3.jpg

 

Si isi poate bloca corzile cu o dracie de genul: http://www.sta-tuned.com/electric-guitar-systems/string-lock.html

string-lock-1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.